Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Moro.

Mä nyt yritän lyhyesti kertoa itsestäni jotain.

Synt.4.8.1970
Työpaikka: Olkiluodon Ydinvoimalassa turvahenkilönä
Harrastukset: Kehonrakennus

Nämä ensinmäiset kisat (jännittää:). Voimanostossa/penkkipunnerruksessa kilpailin 22vuotta. Parhaat saavutukset ovat Varustevoimanostossa sarjassa M1 59kg, jossa voitin Maailmanmestaruuden vuonna 2016, Euroopanmestaruuksia on 2 vuosilta 2015 ja 2016, SM mitaleja on kertynyt vuosien varrella 20kpl.

Voimanoston jouduin lopettamaan kun vasempaan lonkkaniveleen tuli nivelrikko ja kun olen erittäin kilpailuhenkinen, niin luonnollinen valinta uudeksi lajiksi oli kehonrakennus. Treeniohjelmani tällä hetkellä tekee Jarkko Veijola. Kuvat ei ole ehkä parhaasta päästä, mutta toivottavasti kelpaa:) Terv.A-p

BCAA Amino, Delta Nutritionin lisäravinne, on laadukas BCAA-tuote vahvistettuna glutamiinilla ja sitrulliinilla. BCAA, tunnettu myös nimellä haaraketjuiset aminohapot, ovat välttämättömiä aminohappoja, joita kehomme ei kykene tuottamaan itse. BCAA Aminon käyttöalue on laaja ja sitä voi käyttää milloin tahansa päivän aikana, suosittelemme käyttöä treenin aikana tai jälkeen. 

  • Tiivistetty BCAA-tuote, lisättyä L-glutamiinia ja L-sitrulliinimalaattia
  • 4 000 mg leusiinia per mitta
  • 33 annosta per purkki
  • Ei aspartaamia
  • Saatavilla monissa hyvissä mauissa

BCAA Amino Delta Nutritionilta on tiivistettu lisäravinne, joka sisältää 7 500 mg BCAA:ta per mittakauha, mutta lisäksi glutamiinia ja sitrulliinia. BCAA Amino on kehitetty käytettäväksi treenin yhteydessä. BCAA Amino on saatavilla useissa hyviäss mauissa.

- mainos -