Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Olen Ossi Riekkinen, 42v, ja kilpailen sekä yleisessä, että Mastersissa kehonrakennuksessa alle 80kg sarjassa. Olen viimeksi kilpaillut reilu 10v sitten ja 2008 olin finaalissa 6. Olen koko ajan treenannut kovaa mutta työni puolesta olen päässyt matkustamaan jatkuvasti Suomen ja USA:n väliä ja siten aikaerorasituksen takia keho ei ole toiminut täysillä tähän lajiin. Korona-pandemian alettua matkustukset loppuivat ja viime syksynä ajatus kilpailemisesta alkoi noista mieleen. Pääsiäisenä aloitin dieetin ja nyt kunto on aikaan nähden erinomainen. Kalorit ovat korkeammalla kuin aiemmilla kerroilla ja aerobista on jopa vältelty. Kuitenkin kunto on mennyt hyvin eteenpäin ja elokuun lopussa olen valmis kisaamaan! Treenisaleina minulla on ollut Kuopiossa Gym99 ja Lappeenrannassa Fitness24Seven.

Suuri kiitos dieetin helppoudesta kuuluu rakkaalle naisystävälleni Minnalle joka on noudattanut täysin samaa ruoka-ohjelmaa kanssani kuitenkin määrien ollessa hänelle sopivat. Aika harva ihminen pystyy samaan ilman että tähtää kilpailuun! Hänestä voi ottaa esimerkkiä kaikki jotka valittavat kisadieetin ikävyydestä!

- mainos -

Edellinen artikkeliPODCAST 114 – Matti “Guru” Halonen
Seuraava artikkeliMatias Niemi – 005 // KLIPPEJÄ MUN VIIKOSTA 2