Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Moikka,

Kisoihin 5 viikkoa aikaa ja täällä Turussakin mistä olen kotoisin käy kova kuhina, kun osallistujia saadaan täältäkin hyvä määrä lauteille joten nostetaan hypeä tämän esittelyn muodossa.

Villeksi kutsuvat ja ikää tärähti viime vuonna kunnialliset 30 vuotta mittariin. Tavoitteellista treenitaustaa löytyy about viitisen vuotta ja muutamat kisatkin siihen mahtunut, mm. 2019 olin alle kasissa SM 4, ja tästä lähdetään kuntoa nyt viemään uudelle tasolle omatoimisesti. Valmennan siis itse itseäni, ja tähän mennessä olen oikein tyytyväinen kuntoon mutta katsotaan miltä se näyttää sitten 5 viikon päästä lavalla.

Dieetti on tarkoituksen mukaisesti ollut pitkähkö, takana 14 dieettiviikkoa eli kokonaispituudeksi tulee melkein 20 viikkoa. Lähtöpaino oli siellä satasen paremmalla puolella ja alle kasiin oli tarkoitus tähdätä, tämän hetkisen painon mukaan sinne myös päästään. Off-season oli onnistunut, vaikkakin viime kisojen jälkeen totesin jo etten enää kisaa mutta niin vain taas sitä mennään. Treenipuitteet ovat kunnossa Fit Raisiossa, missä myös Heinosen Timo joka osallistuu tänä vuonna ensimmäisiin kisoihin, joten saa omaan tekemiseen hyvää boostia kun on joku muukin ”kärsimässä” tätäkin matkaa. Samoista tiloista löytyy myös Body Basement joka vastaa meikäläisen kehonhuollosta rautaisella ammattitaidolla.

Nähdään Kultsalla viiden viikon päästä ja muistetaan pitää kunnon karkelot !

Synephrine Hardcore, 120 caps -20%

Synephrine Hardcore  Korkealaatuinen rasvanpolttaja Chained Nutritionilta. Puhdasta synefriiniä kivenkovien tulosten saavuttamiseen!

  • Maksimoitu sisältö – vain yksi kapseli päivässä
  • Puhdasta synefriiniä kasviuutteiden sijaan
  • 40 mg synefriiniä kapselia kohden
  • Suosittu tuote rasvanpolttoon ja lihaserottuvuuden kehittämiseen
- mainos -

Edellinen artikkeliRoad to SKL SM 2021 – Jakso 22 – Tankkausta & voimamiehiä + positiivisen ajattelun voima
Seuraava artikkeliPunttisaaga – Podcast 22: Pohkeet – Huonoiten kehittyvät mutta myös huonoiten treenatut lihakset