Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Agnieszka Jonczyk 47v kotoisin puolasta.Lempinimi on Aga.Olen asunut suomessa 13v ja 6kk.

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ,työskentelen Keskussairaalassa Hämeenlinnassa kirurgisella osastolla .Työ on vaativaa ja paljon haasteita 😊.

Olen treenannut 11v ja tavoitteellisesti 6v.

Kilpailu kipinän sain työkaverilta ja 2016v

kävin ekat kisat suomenfitnessurheilussa ajatuksella onko minusta siihen .Ja sen jälkeen kilpailin 4kertaa bodyfitness sarjassa .

Viime vuonna 2021 ekakertaa Sm kisat @suomenkehonrakennusliitossa figure sarjassa,en ole ollut ihan kunnosta tyytyväinen joten päätin että nousen uudestaan lavalle tänä vuonna parhaassa kunnossa .

Valmentajana toimii Teemu Niemi @bullsallout .Otin Teemuun yhteyttä kisojen jälkeen .Teemun kanssa aloitimme yhteistyön lokakuussa 2021.

Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen .

Tavoiteena minulla on finaalipaikka .Tämä dieetti on ollut täysin erilainen,nälkä on mutta siihen tottuu.Kaloreita on riitävästi ,kunto hyvin etenee .Innolla odotan kisapäivää ja miltä kunto näyttää.

Minua voi seurata IG Agnieszka Jonczyk .Tsemppiä kaikille


BlendJet 2 on ultimaattinen kannetta mikseri, joka mahdollistaa hyvän smoothien, shaken tai juoman nauttimisen vapaasti missä ja milloin vain.
BlendJet 2 on näppärä ja miellyttävä käyttää kotona, töissä, ulkona, salilla, autossa, rannalla tai missä tahansa oletkin. Se auttaa sinua tekemään terveellisiä valintoja ja pitää samalla energiatasosi korkealla.
Kannetta
Helppokäyttöinen
Voimakas
Lukittava
Juo suoraan pullosta
BlendJet 2 konstruktio on kevyt ja kestävä. Voit säilyttää sitä laukussa, ottaa sen esiin ja juoda suoraan sen pullosta.
BlendJet 2 sekoitusteho on hyvä ja koko kompakti. Patentoitu TurboJet ™ -tekniikka työstää kaiken 20 sekunnissa: jää, pakastetut hedelmät, vihannekset ja muut. Vain oma mielikuvituksesi asettaa juomallesi rajat.
Eikä sinun tarvitse pysyä ainoastaan smoothiessa tai juomassa, voit käyttää BlendJet 2 myös herkullisen quacamolen, peston, salsan tai vaikka hummuksen valmistukseen.
Lataa vain tunti missä tahansa USB-portissa ja sat yli 15 miksausta. BlendJet 2 on varustettu vesitiiviillä USB-C -portilla, joka tekee latauksesta helpompaa, kuin koskaan. Mukaan tuleva kaapeli on näppärä, sitä ei voi asettaa kiinni väärin vaan se toimii kummin päin vain.
Edellinen artikkeliStilleissä Jani Pernell
Seuraava artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Tawfek ”Tofe” Said