Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Aleksi Hirvonen 24v nuori miehen alku Joensuusta. Kutsukaa vain lempinimellä Leksa, sillä nimellä miut tunnettaan parhaiten. Reenailen joensuun ptv gymillä. Olen 8v reenaillu josta tavoitteellisesti 3v. 

2020 kävin ekat kisat 10 viikon varoitusajalla kokeilemassa caveman classicissa mutta ne ei ihan putkeen menny 😃 Todella hyvän kokemuksen sain ja esimakua kaikkeen tulevaan. Nämä ovat siis minun ensimmäiset sm-kisat. Kisojen jälkeen jos saan sponsorit hankittua niin lähden ulkomaille kisaamaan NPC kisoihin.

Valmentajana toimii Toni Kohonen. Otin Toniin yhteyttä heti ekojen kisojen jälkeen. Nyt Toni kanssa tulee yhteistyötä loppu vuodesta 2v täyteen. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Tavoite minulla on pro-kortti saada jossain vaiheessa, sitä tavotetta kohti mennään täysillä. Tämä dietti on kyllä ollut enemmän kuin helppo ja nälkää ei ole tarvinnut nähdä, kaloritkin pyörii siellä 5000-6000 paikkeilla ja paino tällä hetkellä 107kg. Innolla odotan kisaa ja haluan toivottaa kaikille kilpakummpaneille kaikkea hyvää ja tsemppiä loppu diettiin.😊Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Cluster Dextrin

Star Nutrition Highly Branched Cyclic Dextrin koostuu Cluster Dextrin® -ainesosasta. Se on erittäin tehokas hiilihydraatti, joka nautitaan juomalla ennen treeniä ja sen aikana.

  • Helposti sulava hiilihydraatti, joka on hellävarainen vatsalle
  • Edesauttaa ylläpitämään vakaata verensokeritasoa – ehkäisee väsymystä treenin aikana
  • Auttaa saamaan energiaa nopeasti ja pitkäkestoisesti treenin aikana
  • Sekoittuu hyvin veteen
  • Hyvä hiilihydraatti käytettäväksi treenin yhteydessä

Highly Branched Cyclic Dextrin on ainutlaatuinen hiilihydraatti, joka sopii käytettäväksi täydellisesti ennen treeniä ja sen aikana. Se antaa lihaksille nopeasti, runsaasti ja tasaisesti energiaa ja kulkeutuu nopeasti vatsasta, mikä ehkäisee vatsaongelmia treenin aikana.

Mitä on Cluster Dextrin?

Cluster Dextrin® on tuotemerkkisuojattu erittäin haarautuneen syklisen dekstriinin muoto. Cluster Dextrin® -dekstriinissä on joukko kemiallisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se on parempi  kuin useat muut hiilihydraatit.

  • Se kulkeutuu vatsasta nopeasti, mikä ehkäisee vatsaongelmia tuotteen nauttimisen jälkeen. Ennen treeniä ja sen aikana nautittu suuri hiilihydraattimäärä voi muuten olla vatsalle ongelmallinen.
  • Se nostaa nopeasti verensokeritasoa ja pitää sen korkealla pitemmän aikaa kuin muut urheilussa käytettävät hiilihydraatit. Se edesauttaa lihaksia saamaan energiaa nopeasti ja pitkäkestoisesti tuotteen nauttimisen jälkeen. Se ehkäisee väsymystä treenin aikana.
Edellinen artikkeliMustang GT Borla exhaust! | Matias Koistinen
Seuraava artikkeliKäsitreeni 2 | Kale ja Valde