Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

-Pauli Pöyhiä 34v

-Asuinpaikka Nummela

-Ammatiltani olen kuntosaliyrittäjä- sekä fysiikkavalmentaja ja personal trainer. Olen ollut alalla n. 15v ja edelleen ihmisten auttaminen tavoitteisiin antaa- sekä palkitsee paljon! 

-Lähimpänä sydäntä bodauksen lisäksi on omat lapset- sekä perhe. Oikeastaan kaikki muu aika töiltä ja bodaukselta menee perheen- ja lasten kanssa. Tämä kesä-ja kisapreppikin on mennyt hujauksessa, kun on touhuttu ja reissattu paljon lasten kanssa ja heidän ehdoilla. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu mökkeily-, matkustaminen- sekä vanhat amerikkalaiset autot.

-Ensimmäiset kilpailut, eli siihen aikana noviisit, tuli käytyä vuonna 2009 ollessani 21 vuotias. Sen jälkeen on tullut kilpailtua tasaisen epätasaisesti useampaan kertaan ja viimeksi vuonna 2020. Tavoitteet ja periaatteet on samat kuin aina – harrastaa kehonrakennusta fiksusti kilpaurheilijana sisällyttäen sen muuhun elämään. Nauttia siitä tunteesta ja sisällöstä minkä kehonrakennus antaa omalle mielelleni. Tehdä kaikkensa- sekä parhaansa ollakseni parempi minä.

-Kisakausi alkaa 20.8 Norjan 2BrosPron Regional -kilpailuista, sitten on Sm-kisat ja niiden jälkeen Oulu Open. Ja kyllähän sielä noiden välissä näyttäisi olevan Englannissakin yhdet kilpailut 😉

-Kisapreppi starttasi 9.5 hyvin levänneestä lähtötilanteesta. Paino oli lähtötilanteessa 99,9kg. Viimeiset 6kk ennen prepin aloitusta pidin ja jouduin pitämään paljon taukoja salilta ja söin melko vähän tarkoituksella. Fysiikka pieneni ja muutti olomuotoa melko “tavallisen salilla kävijän” näköiseksi. Annoin siis kropan huilata ja freesaantua kunnolla, että se toimisi, ottaisi vastaan ja kestäisi taas kovan rutistuksen kohti kisoja. Luotin paljon lihasmuistiin ja siihen, että kroppa ottaa vastaan kaiken kun on levännyt. Ja tämä on toiminut hyvin. Fysiikka on kasvanut ja luonnolliset kiristynyt, ilman että painoa on tippunut paljoa. Paino pyörii edelleen 97-99kg välissä. Koko preppi on mennyt nopeasti ja melko kivuttomasti, kun on pitänyt itsensä aktiivisena muulla elämällä bodauksen ulkopuolella, eikä ole miettinyt liikoja.

Enää ei ole kuin viimeisiä viikkoja jäljellä ja on mahtava päästä taas kilpailemaan muita hienoja kehonrakentajia vastaan ja vielä ensi kertaa urallani myös ulkomaille!

Kiitos valmentajalleni ja hyvälle ystävälleni Antti Halmolle, perheelleni-, ystävilleni-, asiakkailleni-, sponsoreilleni- ja kaikille teille, ketkä olette tsempanneet sekä seuranneet preppiäni niin instassa kuin youtubessa! Kilpa- ja huippu urheilu vaatii niin kilpailijat, kuin heidän seuraajat sekä kannustajatkin! Pidetään yhdessä kehonrakennus elossa – koska bodybuilding never dies!

-Pauli 


Edellinen artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Toni Hämäläinen
Seuraava artikkeliPauli Pöyhiä | project22 | osa7 | ft. Antti Halmo