Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Pekka Halonen, 31v Espoosta. Kuntosaliharjoittelun aloitin reilu 10v sitten ja tavoitteellista treeniä takana noin 8 vuotta. Kilpailin ensimmäisen kerran vuonna 2017 SM-kilpailuissa -80kg sarjassa sijoittuen kolmanneksi. Vuonna 2019 oli toiset SM-kilpailuni ja voitin silloin oman sarjani. Kisasin samana vuonna myös Lontoossa Amateur Olympiassa ja sijoituin siellä kolmanneksi. 

Pidin kilpailemisesta kolmen vuoden tauon, mutta tänä vuonna päätin nousta taas lauteille. Tänä vuonna minulla onkin kahdet kilpailut jo alla. Kilpailin kesäkuussa 2 Bros Pron järjestämissä regionaaleissa -90kg sarjassa ja voitin oman sarjani. Siitä jatkoin Pro qualifieriin metsästämään ammattilaiskorttia, mikä on tavoitteeni saada mahdollisimman pian. Voitin oman sarjani, muttei kunto riittänyt vielä saamaan pro korttia. 

Dieettini oli huomattavasti lyhyempi mihin olen tottunut (11 viikkoa) , mutta mielestäni se oli erittäin hyvin suunniteltu. Valmentajani on Harri Lahtinen, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä useita vuosia, oikeastaan koko sen ajan kun olen tavoitteellisesti treenannut. Harri on veistellyt ammattitaidollaan minusta kehonrakentajan ja hän on minulle loistavan valmentajan lisäksi spesiaali ystävä. Toivon, että meidän yhteistyö tulee jatkumaan vielä pitkään.

Seuraava kisa onkin sitten SM-kisat, joihin on vielä muutama viikko aikaa. Tavoitteet tietysti korkealla ja kirkkainta sieltä lähdetään hakemaan.

Ei muuta kun nähdään Tampereella 3.9.!

@pekkaphalonenGoodlife Protein Pancakes 750 g

Goodlife Protein Pancakes on todella maukas ja gluteeniton pannukakkujauhe 40% proteiinipitoisuudella sekä matalalla rasva- ja sokeripitoisuudella.
20 grammaa proteiinia per annos
Matala sokeri- ja rasvapitoisuus
Hyvä, autenttinen maku
Helppo valmistaa – sekoita vain jauhe huolellisesti veteen ja paista
Ainoastaan 170 kcal/annos
Goodlife Protein Pancakes on maukas pannukakkujauhe hyvästä elämästä pitäville, sillä on entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota siihen, mitä syöt. Jauhe sisältää yli 40% proteiinia, sen rasva- ja sokeripitoisuudet ovat matalat ja lisäksi se on täysin gluteeniton.
Miksi käyttää Goodlife Protein Pancakes -jauhetta?
Goodlife Protein Pancakes on proteiinipannukkakkujauhe, joka on kehitetty maku etusijalla. Tavoitteena on ollut alusta asti aikaansaada pannukakkujauhe, jonka lopputuotteena syntyvät pannukakut maistuisivat mahdollisimman lähelle oikeita pannukakkuja, mutta erilaisilla ravintoarvoilla, kuten vähemmällä rasvalla ja sokerilla.
Proteiini tulee pääasiassa maidosta ja munasta ja jokaisessa annoksessa on keskimäärin yli 20 grammaa proteiinia ja vain ~170 kcal. Tuote on gluteeniton eikä sisällä lisättyä sokeria. Goodlife Protein Pancakes -jauheesta on saatavana kahta eri makuvaihtoehtoa: Perinteiset pannukakut ja Suklaapannukakut.

- mainos -
Edellinen artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Jani Hukkanen
Seuraava artikkeliBlendaa missä vain, lataa missä vain | BlendJet 2