Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Tiina Kulo yrittäjä ja kilpaurheilija Tampereelta. Tunnetaan energisestä ja positiivisesta elämänasenteestaan, joka on aina menossa ja touhuamassa jotain jossain.

Kuntosaliharjoittelu on kuulunut elämääni tiivisti jo reilusti yli 10 vuoden ajan ja kilpaurheilu tulee luontevasti osana elämäntapaa. Urheilu on hyvä tapa hoitaa niin mieltä kuin kehoa ja siksi se onkin ollut aina osana elämää joillain tavoin. Kunnes löysin lukioaikoina tieni kuntosalille ja kuntosaliharjoittelu vei sydämeni. Laji, missä ei voi olla koskaan valmis vaan löytyy aina kehitettävää ja uusia tavoitteita saavutettavaksi.

Tämä kisavuosi on kolmas kisakausi peräkkäin. Takana on Suomen kehonrakennusliiton alla kahdet kilpailut, joissa sijoitus on ollut molemmissa 3.sija bikinissä. 

Kansainvälisiä 2Bros Pro kilpailuja on takana viime vuoden (2021) Pro Qualifier, joissa menestystä tuli bikinissä 1. ja 2.sija sekä samoin tämän vuoden 2 Bros Pron Regionaaleissa, jotka olivat kesäkuussa Hämeenlinnassa. 

Vielä on kuitenkin matkaa tuleviin SM-kilpailuihin eli sitä ennen ehditään kilpailla 2Bros Pro Qualifier kilpailuissa Hämeenlinnassa vielä heinäkuun lopulla. Katsotaan miten nämä kisat menevät ja suunnitellaan niiden jälkeen sitten lisää tämän vuoden kisakalenteria. Hieman kutkuttelisi osallistua myös SM-kilpailujen jälkeen vielä Oulu Openiin mutta katsotaan mitä tämä kesä vielä tuo tullessaan. 

Olen osa Team Elite Academy tiimiä ja valmentajina ovat toimineet kaikki vuodet Minna Pajulahti ja Jani Ihalainen. Luotto kaksikko on matkassa edelleen vankalla ammattitaidolla ja sydämellä kulkemassa kanssani matkaa kohti unelmia ja kisalavoja.

Jos haluat seurata arkea ja matkaani kohti tulevia kisoja niin kannattaa ottaa Instagramissa seurantaan @tiinakulo.

Kesäisin terveisin

Tiina Kulo- mainos -

Edellinen artikkeliKisavalmistaumista kohti Kalotin Vahvin mies kisaa OSA 4 | Paavo Paaso
Seuraava artikkeli10 Kysymystä | Henry “Hemu” Lehtola