Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moi!

Waltteri 26v vantaalta. Ensimmäiset bodauskisat nyt 3.9 SKL ja lajina classic physique. 

Aiempaa lajitaustaa nuorempana jääkiekon parissa aina A-junioreihin asti, jonka jälkeen siirryin punttisalin ihmeelliseen maailmaan. 

Ekat vuodet salilla tuli treenattua voimapainotteisesti ja tähtäimessä olikin juuri voimanosto kilpailut. 22vuotiaana kärsin välilevyn pullistuman kahteen alimpaan nikamaan, jonka jälkeen maastavedon harjoittelu täytyi lopettaa täysin. Selkä ei kestä vieläkään suuria kuormia maastavedossa, joten aina unelmana ollut bodaus puolen kisaaminen otettiin tosissaan mukaan suunnitelmiin vuonna 2021 ja nyt siis ensimmäistä kertaa lavalle katsomaan mihin rahkeet riittää.

Valmentajana minulla toimii Jyri Puumalainen. Ollaan tutustuttu alkujen alkuun armeijassa vuonna 2017. Jyriltä löytyy todella kova intohimo niin treenaamista kuin myös valmentamista kohtaan ja 2021 maaliskuussa sovittiinkin, että hän lähtee vetämään tätä projektia ja koutsaamaan mua kohti tämän syksyn kisoja. Nyt 1.5v Jyrin kanssa yhteistyötä tehneenä ollaan saatu aivan hirvittävä kehitys aikaiseksi ja uskotaankin, että se myös lavalla näkyy.

Työkseni olen urheiluhieroja ja toimin Vantaan tammistossa Helsinki Wellness Centerin tiloissa. Jos kroppa vaatii huoltoa niin tervetuloa käymään vastaanotolla et varmasti pety käsittelyyn!

Muutama kuva vielä prepiltä. Kuvat otettu n.12-9 viikkoa ennen kisoja kuvasta riippuen

- mainos -
Edellinen artikkeliKULTAJAHTI #12 | Pekka Mykrä
Seuraava artikkeliVILKKILÄ – ROAD TO IRONMAN #1