Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Jaana Pajunoja 48 v figurekilpailija Nakkilasta.  Jälleen kerran on aika nousta lavalle ja katsoa mihin rahkeet riittää tänä vuonna. Vuonna 2020 voitin ensimmäisenä Suomessa figuren sm-kultaa, 2022 pronssia ja kyllähän se kulta maistuisi taas hyvältä.

18 v sitten huhtikuussa nousin ensimmäistä kertaa lavalle Kultsalla. Se ensimmäinen kerta koukutti mut heti tähän lajiin, sen tuomiin haasteisiin ja oman itsensä voittamiseen. 

Tänä vuonna ajatuksena on muutamat Pro Qualifier kisat. Olen valmentajalleni Kohosen Tonille luetellut kisoja jotka kiinnostaa mua. Toni aina joutuu vähän mun ajatuksia himmaamaan ja sanookin perus rauhalliseen savolaiseen sävyyn ”otetaanpa nyt rauhassa ja kahtellaan kisa kisalta”.  Niinhän se pitääkin tehä mutta ite kun on tällänen sähköjanis niin haluaa suunnitella aikataulut koko vuoteen. 

Viime vuosi olikin kisataukoa ja ollaan haettu kehitystä. Varsinkin noihin jalkoihin ollaan panostettu ja näyttäisi sitä kehitystä tulleen.

Se aika kun en ole salilla huhkimassa niin hoitelen vanhuksia Nakkilassa ja lisäksi viikonloppuisin mut löytää Porin Amarillosta . Kaiken mahdollisen vapaa-ajan pyrin antamaan tyttäreni lapsille. Ihanaa vastapainoa kaikelle puuhata 6v Alexandran ja 4 v Benjaminin kanssa. Se ehkä melkein rankin osio näistä edellämainituista töistä 😂

Tänän vuonna mun preppiä on lähtenyt tukemaan:

Diablo Nutrition (lisäravinteet) 
Hensto Oy Ulvilasta 
Fysio Athletic Ulvilasta (lihashuolto)

Toivotaan, että lisää nimiä tulee tähän listaan 😌

Kovasti tsemppiä kisaajille, Tampereella nähdään !! 

Supreme PWO 250 g Tropical fruit punch // lisäalennus 15% koodilla pakkotoisto15

Kuinka Supreme PWO toimii?

Supreme PWO sisältää huolellisesti valikoidun ainesosien yhdistelmän, joka vaikuttaa antaen reilun energiapotkunparantaen samalla kestävyyttä sekä lisäten voimaa. Ainesosat, jotka vastaavat kustakin vaikutuksesta ovat:

  • Kreatiini ja beeta-alaniini vuorovaikutuksessa lisäävät voimaa ja kestävyyttä sekä vähentävät maitohapon muodostumista.
  • Kofeiini on testattu stimulantti, joka piristää ja lisää fokusta, kun taas ruusunjuuriuute edistää keskittymiskyvyn ylläpitämistä koko treenin ajan.
  • L-sitrulliininL-arginiinin ja punajuuriuutteen yhdistelmä edistää veren virtausta lihaksiin, mikä 1) lisää pumppia ja 2) vahvistaa kestävyyttä paremmalla ravinnonkuljetuksella työskenteleviin lihaksiin.
Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Tommi Nevalainen
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Jani Hukkanen