Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Lähtöpaino dieetin alussa 107kg – 9 weeks out 99kg

Riihimäeltä
Tavoitteellista treenitaustaa noin 8 vuotta ja kehonrakennusta noin 3 vuotta.
Tavoitteena pro-kortti ja menestyminen ammattilaisena
Työskentelen suunnitteluinsinöörinä rakennusalalla
Aviomies ja kahden lapsen isä

Kuva: Antti Vähä

Aikaisempaa kisakokemusta SFU:n alla muutamalta vuodelta. Kehonrakennusta harrasteltu alle 3 vuotta ja meriittinä vuodelta 2022 Classic Physiquen 2. sija pitkässä sarjassa. Vuosi 2023 meni kisatessa kansainvälisissä kisoissa vielä ilman suurempaa menestystä. Tänä vuonna tavoitteena parantaa SM sijoitusta ja jatkaa kansainvälisiin kisoihin.

2024 kehityskauden huipulta ennen dieetin aloittamista (107kg)

Odotan taas innolla tulevia kisoja! Tänäkin vuonna meillä on monta kisaajaa Classic Physiquessa ja jo pelkästään nimienkin perusteella voin todeta, että taso on varmasti kova. Mitä tasokkaammat kisat, sitä parempi. Toivon näkeväni hienoja vapaaohjelmia. Vaikkei niitä arvostellekaan erikseen, niin minun mielestäni on hieno nähdä kun kisaajat kunnioittavat lajia ja ymmärtävät poseeraamisen päälle, koska se on kuitenkin tämän lajin suola. Kauniit fysiikat harkituilla vapareilla ja poseerauksilla on kaunista katseltavaa.

100% Whey Protein Professional, 2350 g Banana -15%

100% Whey Protein Professional – Scitec Nutritionin herkullinen proteiinijauhe matalalla laktoosipitoisuudella! Ruoansulatusentsyymit optimoivat imeytymisen!

  • Biologisesti täysiarvoinen heraproteiini
  • Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista
  • Rikastettu L-leusiinilla ja L-glutamiinilla
  • Liukenee todella hyvin
  • Erinomainen makuprofiili

Scitec Nutritionin 100% Whey Protein Professional on ultrasuodatettu heraproteiinijauhe korkealla biologisella arvolla. Tuote sisältää runsaasti anabolisia (lihaskasvua edistäviä) aminohappoja ja siihen on lisätty vastustuskykyä vahvistavia ja palautumista nopeuttavia immunoglobuliinifraktioita.

Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Jaana Pajunoja
Seuraava artikkeliVIIKON PÄÄSTÄ KISATAAN! #KULTAJAHTI 2.0 // Pekka Mykrä