Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Janne Leppänen Jyväskylästä, ikää minulla on 36 vuotta ja ammatiltani olen CNC-koneistaja. 

Salitreenauksen aloittelin jo 19 vuotta sitten. Enempi ja vähempi tavoitteellisempaa treeniä on ollut vuodesta 2016, jolloin ensimmäisen kerran olen kisannut.

Toiset kisat kävin 2021 -90kg sarjassa ja nyt olen valmistautumassa kolmansiin kisoihin, tällä kertaa classic physique -179cm -sarjassa. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsen esittelemään parasta kuntoani. Luotto siihen on korkealla, kun taustalla apuna on Jari Mentula, jonka valmennuksessa olen ollut viime syksystä lähtien.

Kehonrakennuksen lisäksi harrastan kalastusta ja metsästystä, jotka ovat oikein hyvää vaihtelua ja tuovat sopivaa tasapainoa tasaiseen kovaan puurtamiseen salilla.

Hiukan tossu alkaa jo tässä vaiheessa painaa ja oman lisähaasteensa tuo, kun elää ruuhkavuosia kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa. Isoin kiitos kuuluukin kaikesta vaimolleni, joka tämän kaiken mahdollistaa ja jaksaa, vaikka välillä taidan enemmän muistuttaa yhtä lapsista nälkäkiukun iskiessä.

Kovasti tsemppiä kaikille kisaajille loppuajalle, pysytään ehjinä maaliin asti niin saadaan hyvät kisat ja katsojille viihdettä koko rahan edestä!

Ultimate Whey, 1kg Chocolate 23,76€ koodilla pakkotoisto15

Ultimate Whey on erittäin korkealaatuinen heraproteiini Star Nutritionilta. Digezyme® nopeuttaa imeytymistä ja varmistaa paremman vaikutuksen.

  • Heraproteiini-isolaatin, -hydrolysaatin ja -konsentraatin yhdistelmä
  • Nopea imeytyminen -> Lihaskasvun tehokas stimulointi
  • Lisätty ruoansulatusentsyymejä
  • 77–80 % proteiinia mausta riippuen
  • Erinomainen post workout -proteiini
Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Daniel Kantanen
Seuraava artikkeliKUKA ON KESKI-SUOMEN VAHVIN? // Jussi Vilkkilä