Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moi, täällä skaboihin valmistautuu 37-vuotias bodari Tuusulasta. Treenaamisen aloitin 90-luvun lopussa ja ensimmäiset body-kisat kävin junioreissa vuonna 2003.  Seuraavat kisani olivat vuonna 2006 silloisessa noviisi-sarjassa. Tätä seurasikin useamman vuoden kisatauko,  jonka aikana kursittiin kirurgin avulla rikottuja olkapäitä kasaan useampaan otteeseen. 

Kisatauko päättyi, kun nousin lavalle 2018. Tarkoitus oli kisata myös vuonna 2019, mutta 2018 kisojen jälkeen silloin 5-vuotiaan poikani kanssa käydyn pienen, mutta sitäkin selväsanaisemman keskustelun tuloksena päädyimme yhdessä siihen lopputulokseen, että isillä on kisaamisesta välivuoden paikka. Näin siitäkin huolimatta, että kisaamisesta käyty keskustelu päättyi pojan kommenttiin: “Hyvä on iskä, kyllä mä kestän”, eli lupa kisaamiseen olisi irronnut kuitenkin. Tällä prepillä poikani onkin kannustanut minua jo nyt sanomalla mm. :”Ja taas kun sä häviät siellä kaikille, niin haluat sitten mennä ensi vuonna uudelleen!” Ei kai sitä tämän kommentin jälkeen voi muuta, kuin yrittää asteen verran kovempaa taas ja koittaa saada kisapäivän pelikunto kohdalleen.

Aloitin kisavalmistautumisen ottamalla viime syksynä yhteyttä Jiipee Pulkkiseen ja kysymällä valmentaisiko minut seuraavan syksyn kisoihin. Kun Jiipeeltä tuli vihreää valoa kisasuunnitelmille, lyötiin tavoite lukkoon ja alettiin tehdä töitä sitä kohti. 

Pituutta  minulta löytyy huimat 173 cm jos vähän varvistaa ja kisoissa olen ilmoittautunut sarjaan -90 kg. Lähtöpaino dieetille oli 105 kg ja tällä hetkellä paino on hiukan alle sadan kilon.

Treenipaikkanani on Power Fit Vantaa, josta meillä on lähdössä mahtava tiimi kisaamaan. Se alkaa näkyä jo salillakin pienenä lisämotivaationa ja yhdessä tekemisen meininkiä  ja yhteishenkeä on mm. Maija Jouhkin vetämien posetreenien yms. suhteen. Siinä on jo pienen line upin tuntua kun 7 jätkää ottaa posehuoneessa vierekkäin kisaposeerauksia. Melkein kuin olisi jäsenten väliset viikkokisat.

Syyskuussa sitten nähdään, mitä tällä dieetillä on saatu aikaiseksi ja toivottavasti lavalle pääsen esittämään omaa parasta kuntoani tähän mennessä. Tsemppiä kaikille kanssakisaajille ja jaksamista myös heidän tukijoukoilleen sekä perheilleen! Kultsalla nähdään.

Lisää lajista ja lajin vierestä löytyy instagramista: eepee_1

Edellinen artikkeliStilleissä Sami Tuovinen
Seuraava artikkeliOlli Kemppainen 22.08.2020 – Ayrton Kalek Kemi Gymillä 23.08.2020