Olen Tiina Nordlund. Ammatiltani Personal Trainer. Täytin 50-vuotta viime marraskuussa. Minulla on 2 aikuista tytärtä ja muutin kihlattuni kanssa heinäkuussa Vantaalle. Meillä on yhteinen hyvinvointialan yritys ja teen myös töitä EasyFit Vuosaaressa ja Lahdessa.

 Olen nousemassa kisalavalle ensimmäistä kerta, lajina Bodyfigure . Parempi myöhään kuin ei milloinkaan 😀. Vaikka treenaaminen on kuulunut elämääni vuosia ja olen tottunut haastamaan itseni, olen joutunut tässä projektissa haastamaan itseäni lisää  ja menemään epämukavuusalueelle kehittyäkseni. 

Tapasimme mieheni Heikin kamssa viime syksynä Tinderissä ja meillä molemmilla oli haaveena nousta kehonrakennuskisalavalle, niinpä lähdimme yhdessä viemään projektia eteenpäin. Heikin kautta tutustuin Tommi Heinoseen joka on auttanut meitä eteenpäin. Olen todella kiitollinen Tommille ja hänen vaimolleen Suville kaikesta avusta ja tuesta minkä olen saanut jo nyt. 

Matka on ollut hyvin opettavainen ja antanut paljon niin ammatillisesti kuin yksityiselämäänkin. Vielä on matkaa edessä, mutta hyvillä fiiliksillä mennään. Heikin tuki on erittäin tärkeä ja yhdessä tätä on ihan mahtava tehdä.  Treenaaminen ja hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja on mahtavaa kun rinnalla on samoista asioista nauttiva puoliso, yhdessä on hieno kulkea tätä matkaa kohti kisalavaa.

Toivotan kaikille kisaajille isot tsempit ja Kultsalla nähdään!

T. Tiina

- mainos -
UUSI G-SHOCK SYKEKELLO!