Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Aaro Kiukas 27v, Hamina, +90kg

 • 190cm / 120kg
 • Valmentaja Bull Mentula
 • Kymmenes vuosi kuntosaliharjoittelua menossa, josta neljäs vuosi Jarin kanssa yhteistyötä.
 • Ironrebelshow tanskassa 1 sija, SM-kisat 2018, jossa en päässyt finaaliin.
 • Tavoitteet on asetettu korkealle ja työtä tehdään sen eteen jatkuvasti.. ”ei nuolasta ennenko tipahtaa” 😉
 • Prosessinhoitaja / Valmentaja

  IG/SC iso_aaro

Moi! 

Elikkäs jeeshh, kirjotella pitäs jotain ittestään niin kirjotellaan.. eli tämmönen maalaispoika Haminan pyöreästä kunnasta, aikanaan oon syntyny Helsingin herttoniemessä ja sieltä sitte muutettiin isän työn perässä Haminaan, kun olin vielä sellanen nyrkillätapettava. Oon ikäni harrastanu kaikennäköstä ja liikunta on aina kuulunut jollain tapaa mun elämään.. Jääkiekkoa, nyrkkeilyä, karatea, skeittausta. E-sportsitkin on tullu testailtua mm. Counter-Striken parissa. Pohjakunto on varmaan luotu kuitenkin jotakuinkin isän kanssa maatilan töissä metsässä ja pellolla.

Kehonrakennus tuli kuvioihin jossain siinä ammattikoulun toisella luokalla, kun lopettelin jääkiekkoa ja piti saada tilalle joku toinen järkevä harrastus. No hyvin radikaalisti tää homma alotettiin ja tietysti ”kaikki tai ei mitään” tyyliin. Ainakin omasta mielestä silloin.

Aamut alotin yleensä jollain saarioisen maksalaatikolla, se 400g paketti ja siihen päälle 0,5 litra maitoa, koska proteiinia ja kaloreita piti saada, että lihas kasvaa. 

Hyvin nopeestihan se paino sitten nousi ja olin ekaa kertaa yli 120kg siinä joskus amiksen kolmannen alussa.. Ajattelin tietysti, et täähän on helppoa hommaa ja nyt ei muutakun dietti ja lihakset näkyviin.. 

Bodylehessä oli silloin esillä nää ACKD pussikeitto dietit mitkä perustuu ketoosiin. Sillä vedettiin ensimmäinen dietti ja lopputulos oli sitte jotain muuta kun mitä odotettiin.

Pikkuhiljaa siitä sit alko ymmärtämään ettei tää homma oo mikään pikajuoksu varsinkin, kun mulle luoja on luonut tota vartta jonkun verran.

No vuosia ja vuosia siitä on sit eteenpäin jatkettu ja useat virheet kokeiltu ja jopa toistettu ja jossain vaiheessa halusin alkaa laittaa enemmän tähän hommaan ja pääsin sillosten suhteiden kautta Jarin valmennukseen. 

Muistan sen, kun eilisen, kun ensimmäistä kertaa Tampereelle ajoin ja fitfarmin toimistolle tapaamaan bullia.. saatana, että pelotti paljon.. Olinhan mä ainoastaan nähny Jaria messuilla ja kuvista katsellut ”joskus mä haluan olla tollainen”..

2017 vuonna olin hölmöilly jo tarpeeksi ja tehny sitä sun tätä ja useempi suhdekin oli jo kokeiltu ja aloin sit miettimään enemmän mitä oikeastaan elämältä haluan ja kolahti ihan helvetin kovaa, että aika on rajallinen kaikilla ja kuolema tulee kaikille halus sitä tai ei. Mitä mä oikein haluan? Olin kuitenkin puhunut vuosia jo et ”kisaan kisaan” ja aina kuitenkin siirtänyt vuodella eteenpäin.. Oikeesti pakko vaan päättää jossain vaiheessa eikä vaan selitellä.. Muuten selittelee vielä sittenkin, kun aikaa ei enää oo.. ja sitten kaduttaa.. ”ois pitäny”..

No 2017 syksyllä lyötiin sitten Jarin kanssa lukkoon mun ensimmäiset kisat Tanskaan. Mun hyvä ystävä testotimo onneks ilmottautu samoihin kisoihin niin ei ollu niin paha lähtä. Saatiin useet mietteet Timon kanssa dietin aikana vaihdettua. Kiitos Timolle. 

Mun dietti kesti 25viikkoa ja se oli mun ensimmäinen ”kova” dietti koskaan. Henkinen matka, sen mä muistan, jälkeepäin kun sitä koko hommaa kelailen niin se tuntuu aikalailla joltain unelta. Kuitenkin oon todella onnellinen et oon sen tehny, yks mun elämän parhaita päätöksiä, en ois tässä nyt tätä kirjottamassa jos en ois sitä tehnyt, löysin oikeastaan itteni täysin uudestaan. Kiitos myös Jarille.

No kisat meni ihan nappiin mun osalta, vaikka kunto ei mikään täydellinen kehonrakentajan kunto ollutkaan, mutta olin perkeleen kireä.. Sentakiahan mä voitin. 

Päätin sitten jo ennen kun Tanskan kisat oli käyty, että kisaillaan myös Suomessa, jotta pysytään tatsissa ja saa samalla lisää tuntumaa hommaan.. Ne ei menny ihan niin hyvin, mutta oli mun paketti silti paljon parempi mitä Tanskassa vaikka se löysäksi jäikin. Tosiaan siihen saatto vaikuttaa mm. että jouduin tiputukseen ja tuli ero jälleen tyttöystävän kanssa. Oli stressitasot aika tapissaan.

No siitä asti ollaan nyt tehty taas entistä viisaampana töitä ja luotto on kasvanut koko hommaan entistä enemmän.

Oon myös alkanu valmentaan muita ja moni mut tuntee tai tietää snäpin ja instan kautta. Päivittäin melkeen tulee sinne päiviteltyä niin laittakaa ihmeessä seurantaan iso_aaro jos meiningit enemmän kiinnostaa. Ja mulla on myös omat kotisivut osoitteessa www.isoaaro.fi

Erittäin hyvää kesän jatkoa kaikille ja viimeistään syksyllä nähdään kultsalla! 🙂

N.O.-Xplode, 30 servings -25%

N.O.-Xplode – BSN:n menestystuote päivitetyssä versiossa! Intensiivisempi, voimakkaampi ja brutaalimpi vaikutus!

 • Kehittynyt versio yhdestä markkinoiden suosituimmista tehonlisääjistä
 • Lisää suorituskykyä beeta-alaniinilla ja betaiinilla
 • Räjähtävyyttä ja kestävyyttä kreatiinilla ja aminohapoilla
 • Treenaa kovempaa kuin aiemmin
 • Kofeiini ja vitamiinit nostavat virkeyden uudelle tasolle

BSN lanseerasi alkuperäisen N.O.-Xplode-tehonlisääjän vuonna 2004 ja tuotteesta tuli jättimenestys. Nyt yritys on tuonut markkinoille päivitetyn version tuotteesta ja se on kovempi kuin koskaan!

Ota käyttöösi uusi N.O.-Xplode ja koe lisäys lihasvoimassa, voimakkaampi pumppi ja kestävä, intensiivinen fokus!

N.O.-Xplode on erittäin konsentroitu PWO (17% pienempi annoskoko verrattuna edelliseen versioon), joka on rikastettu vitamiineilla ja aminohapoilla.

Runsas annos kreatiinimonohydraattia lisää räjähtävää voimantuottoasi ja lihaskestävyyttä. Beeta-alaniini nostaa maitohappokynnystä, minkä ansiosta pystyt treenaamaan kovempaa ja pidempään!

Lisätyt aminohapot optimoivat proteiinisynteesin, antavat energiaa lihaksille ja varmistavat paremman palautumisen treeneistä.

Kofeiini ja vitamiinit auttavat sinua pitämään treenien laadun korkeana myös silloin kun olet väsynyt.

Menestysreseptin täydentää betaiini, joka nostaa lihaspumpin äärimmäisen kovaksi!

Edellinen artikkeliSM2019 kilpailijaesittely – Jere Jussila
Seuraava artikkeliSM2019 Kilpailijaesittely – Tero Turunen