Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Kovakätisin Kristian Kuoksa tuli kierrokselle Äijänpellon piinaavalle radalle. Etuysi tällä kanavalla ja takaysi tulee Kristianin kanavalle, menkää tilaamaan. Kristiania voi tukea koodilla KUOKSA20 Prodigyn EU storessa https://prodigystore.eu

Royal ClusterCarbs

Suuren molekyylipainon omaavina hiilihydraattien lähteinä on käytetty kahta parasta mahdollista raaka-ainetta: syklistä dekstriiniä ja glukoosipolymeerejä. Nämä hiilihydraatit ovat erittäin helppoja ja hellävaraisia vatsalle, imeytyvät tehokkaasti, eivätkä jää rankassakaan treenissä mahaa turvottamaan. Tarkkaan harkitulla raaka-aineiden keskinäisellä suhteella on saatu aikaan synerginen hiilihydraattiyhdistelmä, joka parantaa kokonaislopputulosta vielä paremmaksi kuin olisi mahdollista päästä kummallakaan raaka-aineella yksinään, vaikka molemmat raaka-aineista ovatkin yksittäisinä parhaita mahdollisia.

THE BOX + T-SHIRT two

THE BOX – joka treenaajan yllätyspaketti täynnä inspiroivia ja monipuolisia tuotteita edullisempaan pakettihintaan! Boksin sisältö on tapansa mukaan -top secret- eli salainen. 

- mainos -
Edellinen artikkeliTHE BOX + T-SHIRT | The BOX is back
Seuraava artikkeliPodcast 142 – Bull Mentula | Historia ja nykyhetki