Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Pari viikkoa SKL sm-kisan jälkeen Oulussa uusi kilpailu, josta enemmän kertoo raskaan sarjan Marko Halonen.

https://www.ouluopen.fi

Helppoa, hyvää ja terveellistä! Star Nutritionin Kaurajauho sisältää pelkästään ravinteikasta ja runsaskuituista instantoitua kaurajauhoa.
100 % instantoitua kaurajauhoa
Runsaasti välttämättömiä kivennäisaineita ja terveellisiä kuituja
Sekoittuu helposti pirtelöihin ja smoothieihin
Terveellinen lisä leivontaan ja ruoanlaittoon
Terveellisen ruoan kuuluisi olla hyvää ja vaivatonta – ainakin meidän mielestämme. Siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka edistävät tätä periaatetta. Instant Oats on uusin tällainen tuotteemme.
Kaurajauho on valmistettu pelkästään instantoidusta kaurajauhosta – mitään ei ole lisätty eikä poistettu. Tuotteen suurin vahvuus onkin juuri tämä näennäisen yksinkertainen koostumus. Kaura sisältää harvinaisen runsaasti tärkeitä kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä, sekä terveellisiä kuituja, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta.
Instantoidulla kaurajauholla on se etu perinteisiin kaurahiutaleisiin nähden, että se sekoittuu nesteeseen tasaisesti. Niinpä kaurajauho on erinomainen lisä proteiinijuomaan tai smoothieen, kun kaivataan lisää täyttävyyttä ja ravitsevuutta. Tuote soveltuu myös mainiosti vehnäjauhon terveelliseksi korvaajaksi ruoanlaitossa ja leivonnassa.
- mainos -

Edellinen artikkeliTEAM MnM | Ei näin! Vaan näin! | SELKÄ
Seuraava artikkeliSKL – Kehonrakennuksen SM kilpailijalistat. Ennätystä pukkaa taas.