Käsiä voi ja pitää treenata monella eri liikkeellä ja monella tapaa. Yksi tapa on ampua sinne suuri määrä toistoja ja tässä treenissä noudatetaan Neil Hillin Flexille duunaamaa valtavaa gianttia. 150 toistoa / kierros käsille.

Nyt kuitenkin näissä pitää muistaa, että ei vain tehdä toistoja, vaan edelleen tehdään lihasta, tendenssi tässä on lipsua vain selviytymiseen, eikä enää lihasta supisteta tehokkaasti.

Tässä systeemissä progressiona ei käytetä painoja tai toistoja eikä sarjoja, vaan tekniikkaa. Jokainen treeni pitää suorittaa paremmin kuin edellinen ja siihen on saumaa kun toistoja on 150 kierroksessa. Siinä on toistoja toistojen jälkeen jotka voidaan tehdä aina paremmin. Jos tämän setin tekee läpi täysin 100% puristellen ilman hötkymistä, on aika lisätä painoa.

Treeni käsittää 5 liikettä ojentajille ja 5 liikettä hauiksille.Ojentajat:
– Pushdown narulla levitys 20
– Pushdown narulla kädet yhdessä 20
– Myötäote pushdown 20
– Vastaote pushdown 20
– Ranskalainen köydellä 20

Hauikset:
– Vuorokäsin hauiskääntö 10
– Tankokääntö 10
– Kahden käden käsipainokääntö vastaote 10
– Naruhammer 10
– Käsipainohammer 10

5 liikkeen giantissa ojentajille tähdätään jokaisessa toistossa tehokkaaseen supistukseen, painot kannattaa valita sopiviksi, koska rasitus kumuloituu ikävästi ja 100 toiston setissä kerkeää kyllä väsymään liian isoilla painoilla. Jos kuitenkin huolimatta painoista, et saa supistattua, aja jokainen sarja loppuun muutaman sekunin resteillä.

Narulla tehdään yhteensä kolme liikettä, joissa kaksi ekaa giantin alussa.

Tangolla tehdään myötä- ja vastaotteella. Viimeisenä liikkeenä ranskalainen.

Hauiksille toistot on 10, koska 20 vetää semmoisen juntturan forkkuihin, ettei hommasta tule yhtään mitään.

Tämä ottaa ikävästi valitettavasti myös forkkuihin, mutta akuutista kivusta ei ole haittaa.

Näitä kierroksia on kaksi kappaletta, saa tehdä enemmänkin jos haluaa, mutta painoa kannattaa pudotella joka setissä hieman. Vetää kovaan paineeseen kädet ja mikäs se parempaa on kun venytellä päälle tankoliikkeillä. Ranskalaista lattialla 3×10 15sec resteillä ja tankokääntö päälle. VOILA!

Kiitoksia Nooa Sjömanille treeniseurasta, kaveri on muuten 220kg penkkaaja ja tietäjät voivat sukunimestä päätellä mistä voimat on peräisin.

IG: nooasjoman

- mainos -