Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

I am GOD Pre-Workout, 25 annosta, Gummy Candy -15%

I am GOD Pre-Workout Insane Labzilta. Ravintolisä 9:llä korkeapitoisella ainesosalla. Ja jopa 400 mg kofeeinia per kauha!

  • + 9 g aktiivista ainesosaa
  • Massiiviset 400 mg kofeiinia per annos
  • 3 500 mg beta-alaniinia
  • Yksi kauha riittää!

Insane Labzin I am GOD Pre-Workout on yksi markkinoiden vahvimmista PWO-tuotteista. Tässä ravintolisässä ei ole mitään ylimääräistä. Tarkkaan valitut ainesosat yhdistettynä hyvin mietittyihin ja annosteltuihin ainesosiin tekee I am GOD -tuotteesta todella paljon tavallista PWO:ta paremman – suorastaan epätavallisen hyvän.

Kofeiini tunnetaan hyvin sen ominaisuuksista. Tätä yksinkertaista molekyyliä käyttää uskomaton määrä ihmisiä päivittäin ja se on yksi maailman suosituimmista stimulanteista. On eri asia nauttia yksi kuppi kahvia (50 – 100 mg kofeeinia) kuin 400 mg kofeiinia, jonka I am GOD tarjoaa. Näin suuri määrä kofeiinia mahdollistaa paremman suorituskyvyn lihaskuntoharjoitteluun sekä paremman lihaskestävyyden, virkeystilan ja keskittymiskyvyn.

I am GOD sisältää massiiviset 4 000 mg kreatiinia per annos. Kreatiini on tarkoitettu todellisille urheilijoille. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä voimaharjoittelussa lyhytkestoisissa ja korkean intensiteetin treeneissä 3 gramman päiväannoksella.  

Nämä ainesosat on yhdistetty hyvin tunnettuihin ainesosiin, kuten tauriiniin, tyrosiiniin ja betaiiniin, sekä kehittyneempiin ainesosiin kuten Cocoteanoliin ja AMPiberryyn, jotta saisit kaiken tarvitsemasi tästä PWO-tuotteesta.

Yksi kauha riittää, kuten muissakin Insane Labzin tuotteissa! 

Edellinen artikkeliInsane Labz – I am GOD – Psychotic – Insane Cutz
Seuraava artikkeliETU- + TAKAKYYKKY