Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Uutta tuotemerkkiä Fitnesstukulle, lähinnä pre-workout kamaa.

I am GOD Pre-Workout, 25 annosta, Gummy Candy -15%

I am GOD Pre-Workout Insane Labzilta. Ravintolisä 9:llä korkeapitoisella ainesosalla. Ja jopa 400 mg kofeeinia per kauha!

  • + 9 g aktiivista ainesosaa
  • Massiiviset 400 mg kofeiinia per annos
  • 3 500 mg beta-alaniinia
  • Yksi kauha riittää!

Insane Labzin I am GOD Pre-Workout on yksi markkinoiden vahvimmista PWO-tuotteista. Tässä ravintolisässä ei ole mitään ylimääräistä. Tarkkaan valitut ainesosat yhdistettynä hyvin mietittyihin ja annosteltuihin ainesosiin tekee I am GOD -tuotteesta todella paljon tavallista PWO:ta paremman – suorastaan epätavallisen hyvän.

Kofeiini tunnetaan hyvin sen ominaisuuksista. Tätä yksinkertaista molekyyliä käyttää uskomaton määrä ihmisiä päivittäin ja se on yksi maailman suosituimmista stimulanteista. On eri asia nauttia yksi kuppi kahvia (50 – 100 mg kofeeinia) kuin 400 mg kofeiinia, jonka I am GOD tarjoaa. Näin suuri määrä kofeiinia mahdollistaa paremman suorituskyvyn lihaskuntoharjoitteluun sekä paremman lihaskestävyyden, virkeystilan ja keskittymiskyvyn.

I am GOD sisältää massiiviset 4 000 mg kreatiinia per annos. Kreatiini on tarkoitettu todellisille urheilijoille. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä voimaharjoittelussa lyhytkestoisissa ja korkean intensiteetin treeneissä 3 gramman päiväannoksella.  

Nämä ainesosat on yhdistetty hyvin tunnettuihin ainesosiin, kuten tauriiniin, tyrosiiniin ja betaiiniin, sekä kehittyneempiin ainesosiin kuten Cocoteanoliin ja AMPiberryyn, jotta saisit kaiken tarvitsemasi tästä PWO-tuotteesta.

Yksi kauha riittää, kuten muissakin Insane Labzin tuotteissa! 

Psychotic Pre-Workout, 35 annosta -15%

Psychotic Pre-Workout, Insane Labzin valmistama ravintolisä, jossa on korkea pitoisuus PWO:ta, ja jota on täydennetty innovatiivisilla ainesosilla sekä suurella määrällä tunnettuja ainesosia.

  • Korkea pitoisuus ja vahvasti tiivistetty
  • Jopa 400 mg kofeiinia per annos
  • Sisältää cocoteanolia, AMPiberryä, kiinanloisikkaa ja rohtosammakonputkea

Psychotic Pre-Workout ei yritä olla muuta kuin on. Psychotic Pre-Workout on PWO-pohjainen stimulantti korkeilla pitoisuuksilla. Tätä ainutlaatuista koostumusta on ajateltu käytettäväksi 30 minuuttia ennen fyysisiä aktiviteetteja eikä sitä tulisi ottaa nukkumaan mennessä.

Psychotic Pre-Workout on tarkoitettu niille, jotka haluavat käydä salilla ja antaa kaikkensa. Korkean kofeiinipitoisuutensa (400 mg per annos) ansiosta saat paremman suorituskyvyn lihasten kestävyysharjoitteluun sekä suuremman lihasharjoittelukapasiteetin. Näin olet pirteämpi ja voit keskittyä paremmin. 

Psychotic Pre-Workout yhdistää innovatiivisia ainesosia, kuten cocoteanolia, AMPiberryä, kiinanloisikkaa ja rohtosammakonputkea hyvin tunnettuihin aineisiin, kuten beta-alaniiniin ja kreatiiniin. Kreatiini on tärkeä ainesosa kaikille vakavasti itsensä ottavilla urheilijoille. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä voimaharjoittelussa lyhytkestoisissa ja korkean intensiteetin treeneissä 3 gramman päiväannoksella. 

Psychotic Pre-Workout ei ole kuten tavallisesti käytetty PWO, aloita siksi käyttö puolikkaalla annoksella, jotta voit tutustua sen vaikutuksiin. 

Insane Cutz Pre-Workout, 35 annosta, Rainbow Candy -15%

Insane Cutz Pre-Workout, Insane Labzin ravintolisä. Täydellinen PWO-dieetin aikana, sillä tuote ei sisällä hiilihydraatteja eikä kaloreita. Vahvasti tiivistetty PWO, jolla on paikkansa myös rasvanpoltto-kategoriassa. 

  • Ei tarpeetonta hiilihydraatti-täyttöä
  • Vahvasti tiivistetty
  • Täydellinen PWO käytettäväksi dieetin aikana

Insane Labz esittelee Insane Cutz Pre-Workout -ravintolisän. Monet PWO-tuotteet sisältävät turhia täytteitä, joita ei tarvita kunnollisessa PWO-tuotteessa. Usein tuotteeseen on lisätty hiilihydraattia eri muodoissa. Insane Cutz Pre-Workout on ravintolisä, joka on täysin hiilihydraattivapaa. Insane Cutz keskittyy sen sijaan tärkeisiin ainesosiin.

Koska Insane Cutz on täysin hiilihydraattivapaa ja sisältää samanaikaisesti korkean määrän kofeiinia, on se täydellinen ravintolisä diettaajille, jotka haluavat saada maksimin irti suorituksistaan, ilman täyttäviä ja tarpeettomia kaloreita. Kofeiini lisää suorituskykyä lihaskuntoharjoittelussa, lisää lihasten kestävyyttä sekä parantaa virkeystilaasi ja keskittymistäsi.

Koska Insane Cutz Pre-Workout on tehty ilman tarpeettomia lisäaineita, sen annokset ovat todella väkeviä. Yhdessä kauhallisessa on painaa vain 4 grammaa, mutta se antaa todella ison määrän ainesosia, kuten beta-alaniinia, kofeiinia, cocoteanolia, AMPiberryä ja bioperiiniä.

Tätä PWO:ta ei tarvitse nauttia 2-3 kauhallista, yksi kauha riittää! 

Edellinen artikkeliINTRAVIIKKO!!!
Seuraava artikkeli3 TÄRKEINTÄ LIIKETTÄ ALOITTELIJOILLE SALILLA