Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen itse pidemmän aikaa nyt jo lisännyt kofeiinittomaan boosteriin muutamaa aminohappoa reilulla annoksella parantamaan pumppia. Nämä ennen treeniä ja treenin aikana intrajuoma hiilarilla ja aminoilla. Hiilari blokkaa katabolista kortisolia ja eaa ajetaan pilkottuna koneeseen parantamaan palautumista.

Hiilihydraatit ovat kehomme tärkein energianlähde, ja ne ovat olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Kortisoli taas on kehomme stressihormoni, jota erittyy lisämunuaisista erilaisissa stressaavissa tilanteissa. Näiden kahden tekijän välillä on yhteys, erityisesti liikuntaa ja stressiä koskevissa yhteyksissä.

Liikunta ja Hiilihydraatit:

 • Hiilihydraatit ovat lihasten pääasiallinen energianlähde liikunnan aikana.
 • Harjoittelun aikana lihakset käyttävät glykogeenia, joka on hiilihydraattien varastomuoto lihaksissa ja maksassa.
 • Hiilihydraatit voivat vaikuttaa kortisolin säätelyyn. Hiilihydraattien nauttiminen voi auttaa estämään liian suurta kortisolin nousua.

Klusteridextriini -15% koodilla pakkotoisto15

AAKG

AAKG eli arginiini alfa-ketoglutaraatti on lisäravinne, joka koostuu arginiinista ja alfa-ketoglutaraatista. Arginiini on aminohappo, joka voi lisätä verisuonten laajentumista ja edistää typpioksidin (NO) tuotantoa. NO puolestaan voi vaikuttaa verenkiertoon ja hapen kuljetukseen, mikä voi teoriassa parantaa suorituskykyä ja pumppitunnetta treenin aikana.

 1. Verisuonten laajentuminen: Arginiini voi lisätä typpioksidin tuotantoa, joka puolestaan laajentaa verisuonia. Tämä voi parantaa verenkiertoa ja mahdollisesti tuoda mukanaan paremman pumppitunteen harjoituksen aikana.
 2. Suorituskyky: Teoriassa parempi verenkierto ja hapen kuljetus voivat edistää suorituskykyä ja mahdollisesti parantaa lihasten toimintaa.
 3. Palautuminen: AAKG:n on väitetty auttavan lihasten palautumista harjoituksen jälkeen.

SITRULIINIMALAATTI

Sitruliinimalaatti on lisäravinne, joka koostuu sitruliini-aminohaposta ja malate-suolasta. Sitä käytetään joskus ennen treeniä sen mahdollisten suorituskykyä parantavien vaikutusten vuoksi.

 1. Verisuonten laajentuminen: Sitruliinimalaatti voi auttaa lisäämään verisuonten laajentumista ja verenkiertoa, mikä puolestaan voi parantaa hapen ja ravinteiden kuljetusta lihaksiin. Tämä voi tuoda mukanaan paremman pumppitunteen treenin aikana.
 2. Suorituskyky: Parannettu verenkierto voi mahdollisesti tukea parempaa suorituskykyä, voimantuottoa ja kestävyyttä.
 3. Maitohapon poisto: Sitruliinimalaatin on ehdotettu auttavan maitohapon poistamisessa lihaksista, mikä voi vähentää lihasten väsymistä ja parantaa harjoituksen kestoa.

Sitruliinimalaatti -15% koodilla pakkotoisto15

Kofeiiniton PWO Off the hook stim-free -15% koodilla pakkotoisto15

Off the Hook Stim-free on voimakas PWO-tehonlisääjä lisätyllä L-sitrulliinilla ja beta-alaniinilla – täydellinen ravintolisä illalla treenaamiseen!

 • Voimakas yhdistelmä lisätyllä L-sitrulliinilla ja beta-alaniinilla
 • Kofeiinivapaa – sopii loistavasti illalla nautittavaksi
 • Lisää voimaa, kestävyyttä ja tehostaa verenkiertoa treenatessa
 • Parantaa keskittymistä

Off the Hook Stim-free on parannettu jatko-osa menestyksekkäälle Off the Hook -PWO:lle. Tämä variantti ei sisällä kofeiinia, minkä ansiosta se soveltuu loistavasti kaikille, jotka pitävät illalla treenaamisesta.

Edellinen artikkeliSeth Feroce tekee sen millä saa katsojia – Natty or not
Seuraava artikkeliPALJONKO IHMISET PENKKAA? PENKKIHAASTE KADULLA // Jussi Vilkkilä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here