Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Vatasen Pitsun salilla käytiin tekemässä 320 toiston jalkatreeni, jossa ei ole tarkoitus vetää failureen, vaan nakuttaa tiheään tahtii sarjoja, jotta paine pysyy vahvasti reisillä.

Idea on tehdä 20 toistoa x4 jokaisessa liikkeessä, painoja saa muuttaa jos tuntuu, että alkaa failaamaan. Koittakaa puristella ne toistot, vaikka ei se kovinkaan helppoa ole, tämä treeni kun menee sarja sarjalta kivuliaammaksi.

Ojennus 4×20
Vapaa kyykky 4×20
Prässi 4×20
Ojennus 4×20

Älä hevostele painojen kanssa, koska tulet huomaamaan, että esim viimeinen kyykkysarja on yllättävän haastava tehdä.

Ultimate Omega-3, 90 caps, 60% 1000mg -34%

Ultimate Omega-3, 60% – Star Nutritionin omega-3 sisältää kehon hyvinvoinnille tärkeää monityydyttymätöntä rasvaa. 60% EPA- ja DHA-pitoisuus!

  • Välttämättömiä, monityydyttymättömiä rasvahappoja
  • Dokumentoidut hyvinvointia edistävät vaikutukset
  • 60% EPA- ja DHA-pitoisuus
  • Sisältö on peräisin kontrolloiduista vesistä

Omega-3 kuuluu monityydyttymättömiin rasvahappoihin, jotka ovat ihmiselle välttämättömiä. Keho ei pysty itse tuottamaan tätä rasvaa vaan sitä on saatava ravinnosta. Muun muassa kala, ja erityisesti rasvainen kala, sisältävät omega-3:a. Omega-3:lla on todennettu vaikutus niin sydämen, sepelvaltimoiden, aivojen kuin hermoston terveyteen.

Tärkeimpiä omega-3-rasvahappoja ovat EPA ja DHA. Jokainen kapseli Ultimate Omega-3 60%:a sisältää 1000 mg tiivistettyä kalaöljyä 60% EPA- ja DHA-pitoisuudella.

Star Nutritionin Ultimate Omega-3, 60%:n raaka-aine saadaan rasvaisesta, kylmässä ja puhtaassa vedessä elävästä kalasta. Kalasta peräisin olevien omega-3-rasvahappojen teho on parempi kuin kasviperäisten rasvahappojen.

Star Nutritionin Ultimate Omega-3, 60% ei sisällä kalaöljyä uhanalaisista kalalajeista eikä Länsi-Saharan kiistanalaisilta rannikkovesiltä.

Ultimate Omega-3, 60% – Varmista kropan suorituskyky helpolla tavalla!

- mainos -