Shakereitahan on miljoona erilaista, mutta käytännössä niissä on aina omat ongelmansa. Osa isoista tonkkamalleista omaa niin pienen röörin, ettei niitä saa täytettyä kun suppilolla ja se on ärsyttävää hommaa. Niiden peseminen on hankalampaa ja ne kuivuu ikuisuuden kun sinne kahvaosaan jää aina vettä. Perushaker taas on muovinen ja kerää hajuja, lerppa korkki pitää painaa huolella kiinni ja varmistaa että on kiinni jos on. Treenijuomia ei sinne valmiiksi kannata laittaa veden kanssa, koska kun kerran se sokerisetti leviää treenikassiin, niin se on sitten siinä.

Kolmannen maailman ongelmiahan nämä ovat, mutta silti kun kivaa kun asiat toimii. Otin testiin Blenderbottlen terässheikkerin ja paluuta ei enää ole. Eristetty terässisusta, joten ei kerää bakteereja ja pitää juoman kylmänä pidempään. Koko yläosa lähtee irti täyttöä varten ja korkki taas omaa tosi hyvän kierteen, joka avautuu 2-3cm kierrolla nopeaan. Korkki on kovan varren päässä joka slaidaa pois tieltä ja pysyy siellä, eikä lerpsahda naamalle eikä mene kierteelle. Sulkeminen on myös samalla tavalla nopeaa vain pienellä kierrolla. Kestää myös huolella tehdä juomat valmiiksi kotona jääpalojen kera eikä tartte pelätä että laukeaa kassiin.

Vajaa 800ml koko ja todella makee lookki tekee tästä kokonaisuudessaan hintansa arvoisen tekeleen.

Blender Bottle Radian™ Insulated Stainless Steel – Teräksinen eristetty shakeripullo

Kaksiseinämäinen rakenne

Radian™ Insulated shakeri on kaksiseinäinen, joten pullo seinien väliin jäävä eristävä tyhjiö pitää juomasi viileänä jopa 24 tuntia.

Tilavuus 770 ml  

Tämän pullon tilavuus on riittävän kokoinen nestemäisille lisäravinteille, ateriankorvikkeille tai ihan vain veden mittaamiseen. Mittaviivoja on 540 ml asti.

Leveä suuaukko

Pullossa on suuri pyöreä juoma-aukko / kaatonokka. Itse pullon suu on suuri, joten se on helppo pestä. Blender Bottle shakeri / juomapullot kestävät pesun astianpesukoneessa.

100 % tiivis

- mainos -