Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

https://bettinagrasbeck.com

Takaisin perusasioihin. Haluatko oppia syömään ravitsevasti, riittävästi ja rennosti ilman kieltolistoja? Kaipaatko tehokkaita ja helppoja ohjeita treeniin sekä parempaa jaksamista arkeen? Tuomme markkinoille interaktiivisen hyvinvointipalvelun, josta edullisella kuukausimaksulla saat käyttöösi jatkuvasti uudistuvaa ja ajassa elävää sisältöä ravintoon, liikkumiseen ja palautumiseen liittyen – motivoivassa ympäristössä.

Palvelumme kautta saat itsellesi työkalut pysyvään elämäntapamuutokseen. Ohjeemme ja vinkkimme liikkumiseen, ravintoon ja palautumiseen ovat helppoja, herkullisia ja jokaiseen arkeen sopivia. Terveellisistä elämäntavoista kiinnostunut yhteisö sekä me valmentajat takaamme, että saat vastauksia kysymyksiisi ja vertaistukea muutoksellesi positiivisessa, kannustavassa ilmapiirissä – oli tavoitteesi sitten hyvä olo, terveellinen elämä, painon pudottaminen, lihasvoiman kasvattaminen tai parempi kunto.

Meille on tärkeää, että palvelulla on kasvot — meillä on kokemusta asiasta, jota myymme. Vaikka palvelu ei ole henkilökohtaista valmennusta, antaa se työkalut koota itselle sopivia kokonaisuuksia.

Palvelussa on mahdollisuus toivoa materiaalia itselle tärkeistä aiheista. Se takaa sen, että elämme palvelun mukana aktiivisesti. Teemme tätä teille.

- mainos -
Edellinen artikkeliMuscleBros – MBVLOG #28 Treenit PTV:llä Pommi-Juuson kanssa
Seuraava artikkeliMitä aminohappoja sinun kannattaa käyttää?