Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Miten toteutuivat alkuvuodelle laaditut suunnitelmat ja millä eväillä kohti syksyä?


Protein Oatmeal, 840g 16,90€

Kaurapuuro on klassikko, kuten proteiinikin.  Star Nutritionin Protein Oatmeal on suorastaan hurmaava gluteeniton kaurapuuro, joka sisältää laadukasta maitoproteiinia, chian siemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, aitoja hedelmäpaloja, marjoja sekä kurpitsansiemeniä.  

  • Gluteeniton kaurapuuro 
  • Proteiinia jopa 30 % 
  • Korkea ravintokuitupitoisuus 
  • Uskomattoman hyvää 
  • Helppo valmistaa 

Perinteinen kaurapuuro, mutta parempi 

Puuro on klassikko. Moni aloittaa päivän puurolla ja yleisin valinta on ehkä kaurapuuro. Mutta kaurapuuro voi olla mautonta ja siinä voi olla paljonkin parantamisen varaa. Juuri tämän parannuksen Star Nutrition on tehnyt Protein Oatmealissa. Tämä ei ole tavallinen kaurapuurosi.  

Täysi tankkaus proteiinia 💪 

Proteiini on ainoa ravintoaine, joka myötävaikuttaa aminohappojen kanssa, minkä lisäksi se myös edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Vaikka kaura sisältääkin tietyn määrän proteiinia, ei sitä ole erityisen paljon. Tämä puuro sisältää myös maitoproteiinia, joka nostaa proteiinipitoisuuden jopa 30 %:iin!  

Täysin ilman gluteenia 

Protein Oatmeal pohjautuu gluteenittomaan kauraan, mutta ei siinä vielä kaikki. Ihana maku tulee aidosta kanelista ja omenapaloista, mutta mukana on myös chian siemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Nämä sekä antavat lisämakua että tarjoavat myös tärkeän ravintokuitulisän.  

Herkullinen aamiainen 

Jos pidät kaurapuurosta, tulet rakastamaan Protein Oatmealia. Tämä puuro on superhelppo valmistaa sekä mikroaaltouunissa että liedellä ja se maistuu uskomattomalta. Se sopii täydellisesti sekä aamupalaksi että välipalaksi, ja siitä tulee nopeasti uusi suosikki.  

Edellinen artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Turo Korkala
Seuraava artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Jenna Kallio