Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Vertti perustaa uuden liiton. Kille saa platinajäsenyyden. Vapaata kyykkyäkin harrastetaan 100×30 – 130×20 – 160×10 ja takas alas, tai ainakin Vertti tuli takas alas pakkotoistoilla. Vertin 160kg jäi kuvaamatta kun unohdin laittaa kameran päälle.

BCAA Xpress -50

Scitecin BCAA Xpress on hyvänmakuinen, konsentroitu BCAA-lisä: L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia 2:1:1!

  • 3 haaraketjuista, vapaata aminohappoa.
  • Ehkäisee lihasproteiinin hajoamista.
  • Hyvänmakuinen.

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA), joihin kuuluvat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, lukeutuvat välttämättömiin aminohappoihin. Näitä aminohappoja on välttämätöntä saada ravinnon kautta sillä keho ei pysty itse valmistamaan niitä.

BCAA-konsentraatio ihmisen lihaskudoksessa on jopa 30%, joten näiden aminohappojen saanti päivittäin laadukkaista raaka-aineista on erittäin tärkeää lihasmassan ylläpitämisen ja lisäämisen kannalta. Eläinperäiset proteiinilähteet kuten maito, kananmuna ja liha sisältävät luonnostaan runsaasti BCAA:ta, mutta treenin yhteydessä vapaassa muodossa oleva BCAA on eduksi.

Vapaassa muodossa oleva BCAA imeytyy erittäin tehokkaasti, stimuloiden proteiinisynteesiä ja insuliinin vapautumista. Vapaassa muodossa olevat aminohapot ovat lihasten käytettävissä lähes välittömästi niiden nauttimisen jälkeen.

Edellinen artikkeliArttu & Alona vlog_036 – SÄ ET VOI OLLA TOSISSAS!
Seuraava artikkeliNyyssis Puhuu!! E04 – Aamushow