Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Melkosia aikoja eletään. Epätietosuus kaikesta pyörii varmasti kaikkien mielessä jotka millään tavalla seuraa maailman menoa.

Bodykauppa.fi on nyt 1.5 vuotta vanha. Tänä aikana on tehty paljon asioita ja tässäki tilanteessa meiän ajatus on se ettei jäähä tuleen makaamaan vaan katotaan eteenpäin! 

Viime viikonloppuna me siirrettiin meiän varasto isompiin tiloihin että pystytään vastaamaan kysyntään ja jatkamaan kasvua ja me uskotaan myös vahvasti siihen että sitä tulee, ei välttämättä just nyt mutta tulevaisuudessa. Mikäänhän ei kestä ikuisesti ja ku asennoituu niin ni yksittäiset hetket ei vie yöunia. Ei siltikään vaikkei pääse purkamaan energioita salille niinku normaalisti tekee. Ärsyttää kyllä mutta minkäs tehet.

Me jatketaan taistelua ja painetaan kovia kampanjoita ulos niinku tähänki asti! 

Koska se on meiän tapa.Me ei luovuteta. Ja onhan meillä onneks muutaki myytävää ku treenijuomat vaikka me ollaanki hyvin treenikeskeinen kauppa. Ihminen tarvii proteiinia , vitamiineja ja monesti ku aktiivisuus vähenee ni ruokahalu ei oo ihan samaa luokkaa ku treenatessa. Sillon esiin astuu hyvät ateriankorvikkeet niinku Super Meal

Kiitos Teille kaikille jotka ootte ollu mukana tähän asti ja toivottavasti pysytte kelkassa jatkossaki koska sitä me, niinku kaikki muutki Suomalaiset tarvitaan. Me ollaan edelleen sitouduttu syksyn BodySm kisoihin ja jotain muutaki lupaan tuoda suomalaisen bodaus skenen hyväksi, erityisesti saleille, heti kun tää elämä tästä palaa normaaliksi. 

Ei luovuteta! 

ps. Mäki koulin asennettani ja alan kohta tekeen jotain humppajumppaa kotona..perkele.

-Killeri-

Edellinen artikkeliSandoe ja Hollingshead hönöilee kaupassa
Seuraava artikkeliRehbandit tarjouksessa