Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Ajattelin tossa, että jos treenit on jotakuinkin sillä tasolla kun nyt tarkoitus on, ravinto on rajoitettua, mutta terveellistä ja hyvin ajoitettua, niin voisiko asioita optimoida merkittävämmin millä tapaa? No lisätä ainakin parempia unia, mutta se on joskus vaikeaa, muuttujia siinä on paljon. Mutta entäs jos olemassaolevan ruokavalion parantaa siltä osin, että ennen ateriaa ottaa joka kerta entsyymit ja probiootit parantamaan sitä sen hetkistä ateriaa, joka taas pidemmällä aikavälillä saisi rajoitetunkin ruokavalion toimimaan tehokkaammin.

Verrattain pieni muutos, jolla saattais olla isompikin vaikutus tekemiseen. Vertaisin tätä esim EAA versus heraproteiini, EAA on valmiiksi pilkottua ja imeytyy sellaisenaan melko kokonaan, kun taas herassa on laktoosia ja rasvaa, joka heikentää imeytymistä joka mahdollisesti aiheuttaa lieviä vatsavaivoja.

Mitä jos jokaisen aterian saisi samalla tapaa imeytymään tehokkaammin, se olisi vuositasolla aika monta kaloria varsinaisesti hyötykäyttöön ja etenkin dieetillä ne kalorit olisi suotavaa olla kaikki käytössä ilman mitään ongelmia.

Tilasin testiksi 3 purkkia Entsyymi/probioottikomboa joka riittää riittävän pitkälle ajalle jotta voi sanoa, miten vatsa tykkää kun jatkuvasti käyttää.

Enzyme Complex and Probiotic Lactospore, 100 caps

Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore® – M-Nutritionin ravintolisä ruoansulatukseen. Tuote hajottaa hiilihydraatteja, rasvoja, kuituja ja proteiinia tehokkaasti. 

  • Tehokas apu ruoansulatukseen
  • Kasviperäinen kapseli
  • Vain 1 kapseli päivässä

Entsyymien puutos saattaa johtua iän, ruokavalion ja elämäntapojen yhdistelmästä. Nämä puutteet voivat johtaa erilaisiin ruoansulatuskanavan häiriöihin, kuten ilmavaivoihin ja turvotukseen. Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore® on suunniteltu parantamaan ruoansulatusta ja tukemaan suoliston toimintaa.

Edellinen artikkeliKOTIPOHJA PRO SERIES #7 | 14 viikkoa ensimmäisiin ammattilaiskisoihin!
Seuraava artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Timo Pikkala

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here