Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Viikon ekassa selkätreenissä iskettiin taas latseille semmoisilla aseilla että selkä oli rajussa pumpissa ja sitä rääkättiin sitten lisää, domssit tulee ja kovaa.

  • Pullover 4x max
  • Pyramidi ylätalja 10-8-6-8-10
  • Hoist 21x 2
  • Hammer keltainen single 5+5+5 x2
  • Ylätalja/pullover 10+10 x 7

Alussa yleensä tässä treenissä on pullover, joka pitää tehdä oikein, se ei ole vain heilumista, vaan venytyksestä lähdetään supistamaan rajusti ja liike pysähtyy maksimisupistuksessa, siinä kohdassa mihin latsit jaksaa. Tanko ei saa lähteä senttiäkään takaisin, vaan sen on pysähdyttävä supistukseen. Hengityksellä on iso merkitys tässä ja se tekee liikkeestä rajun supistavan kokemuksen. 4 sarjaa maksimiin.

Sitten töihin. Pyramidi ylätaljassa 80×10 – 90×8 – 100×6 – 90×8 – 80×10. Pakoilla täyteen alas mennessä, koska paine alkoi olemaan jo todella raju. Ylös aina kontrollilla ja sieltä alas kunnolla puristaen.

Kolmas liike viime kerralla oivalliseksi todettu Hoist 21, yli taas ylhäältä puoliväliin 7, puolivälistä alas 7 ja päälle 7 kokonaista, kaksi kierrosta tätä hyvin toimivaa erikoisvetoa.

Ja sit sattuu. Hammerissa yhdellä kädellä vakipainolla 5+5+5 pakoilla täyteen / käsi 2 kierrosta. Tässä vaiheessa latsien paine oli jo todella kova ja on kovin kivuliasta supistaa rajusti. Mutta sehän on vain kivaa. Restit vitosten välillä muutamia sekunteja.

Loppuun superina 10+10 7 kierrosta ylätaljaa ja pulloveria. Latsit kiittää, perjantaina soudetaan sitten taas.

- mainos -
Edellinen artikkeliE8 | Jalkajumpat Olli Kemppaisen kans – Aleksi Laajoki
Seuraava artikkeliSelän paksuntava treeni Leskisen ja Luoman kanssa