Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

No mutta kukas se siellä? Mr. O. Mikko Ovaskainen oli käymässä stadissa ja käytiin Fit Keilaniemiessä treenaamassa selkää.

Immuno Xplode, 210 g

Kova harjoittelu, aktiivinen elämäntapa ja päivittäinen altistuminen ympäröivälle maailmalle asettavat kovat vaatimukset vastustuskyvylle. Sen vuoksi Olimp on kehittänyt Immuno Xploden, jossa on suuret annosmäärät muun muassa C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä, jotka kaikki tukevat vastustuskyvyn normaalia toimintaa. 

  • Suuri määrä C- ja D-vitamiinia ja sinkkiä
  • Lisäksi glutamiinia, kversetiiniä ja seljanmarjauutetta
  • Kehitetty tukemaan vastustuskyvyn normaalia toimintaa
  • Yksi annos päivässä

Kehomme altistuu päivittäin erilaisille haasteille, joista vastustuskykymme joutuu selviytymään. Tämä koskee kaikkea kontaktiamme ympäristöömme ja sen sisältämiin mikro-organismeihin, bakteereihin ja viruksiin. Normaalisti vastustuskykymme selviytyy suuremmaksi osaksi kaikesta kohtaamastamme, mutta jotta vastustuskyky toimisi normaalisti, on meidän esimerkiksi syötävä oikealla tavalla.

Muutamat vitamiinit ja mineraalit ovat vastustuskykymme normaalin toiminnan kannalta välttämättömiä, ja Immuno Xplodesta löydät suurina annosmäärinä kolmea näistä — C-vitamiini, D-vitamiini ja sinkki. Sinulle, joka treenaat, tarjoaa Immuno Xplode vielä yhden ylimääräisen hyödyn. C-vitamiinin on nimittäin todettu vaikuttavan vastustuskyvyn normaaliin toimintaan sekä treenin aikana että sen jälkeen. 

Immuno Xplodessa on lisäksi paljon glutamiinia, inuliinia, kysteiiniä, kversetiiniä sekä seljanmarjauutetta, jotka yhdessä muodostavat tämän huolella suunnitellun ja viimeistellyn tuotteen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin sekoittaa mitallinen tuotetta veteen ja juoda yksi annos päivässä, mieluiten ruokailun jälkeen. 

Edellinen artikkeliMeadows ja Chris Zaino tekee MEGA Pump treenin käsille
Seuraava artikkeliVILKKILÄ – TAKAMAAN TEKNIIKKAKOULU