Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Monet on huomannukki meillä bodykauppa.fi ssä olevat outlet-tuotteet.

Niien hintaa hämmästellään ja se on tietenki ihan ymmärrettävää, kaikki tietää mitä lisäravinteet maksaa ja että niiden tuottamisesta muodostuu muitaki kulueriä ku vaan se raaka-aine.

Nyt ku oon tässä kohta pari vuotta tehny itekki omaa brändiä ni osaan vähän paremmin avata tota kulu puolta myös teille.

Raaka-aine muodostaa aina tietenki sen suurimman kulun, esim herassa maailmalla on raaka-aineen hinta noussu jo jonkin aikaa ja herat tulee auttamatta jossain kohtaa hyppäämään ylöspäin, paine on kova koko ajan mutta koitetaan sinnitellä sitä vastaan niin pitkään ku mahollista ja järkevää.

Niitä muita kuluja on tietenki pakkaukset, sen takia purkit on yleensä samankokosia vaikka sisällä ois eri määrät tuotetta. Mitä useampaa purkkikokoa käytetään sitä enemmän se maksaa. Ja yks mikä mut yllätti on etiketit!

os tehään 200kpl etikettiä tuotteeseen X se maksaaki enemmän / purkki ku että tehtäis niitä 1200kpl ja se taas syö sen katteen siitä tuotteesta. Tästä johtuen esim mulla ei oo varaa painaa tuotteita ulos solkenaan, ne tehdyt etiketit pitää saada käytettyä ennen ku kannattaa tehdä uusia.

Toi aukasee jo vähän sitä miksi outlet-tuotteiden hinnat on niin alhasia. Purkit on samoja, etiketti on hyvin pelkistetty, markkinointiin ja suunnitteluun ei käytetä aikaa tai rahaa.

Herää kysymys että miks ei sitte kaikkia tehä noin?

No se on se brändi. Pelkkä musta purkki valkosella tekstillä ei vaan iske asiakkaaseen niin hyvin ku vähänki suunniteltu etiketti jossa on kuvaa ja tekstiä niin että se pistää silmään.

Suurin syy siihen alhaseen hintaan noissa on kuitenki se mikä maksaa eniten eli raaka-aine. 

Eli onko ne kakkoslaatua? Vastaus voi yllättää: Ei ne oo. 

Ku tehdas valmistaa erän jotain tuotetta siitä jää aina ylimäärästä. Se voi olla intrassa käytettyjä aminoita, kreatiinia tai mitä vaan mitä valmistetaan.

Ja tässä piilee nyt se suuri salaisuus: Ne ylijääneet ainesosat lyödään erikseen purkkiin ja myydään outlet-tuotteina teille! 

Että nyttepä tiiätte senki! 

Mutta on meillä toki muutenki edullista, tällä viikolla painetaan mun Dumle isolaattia järkyttävän halavalla! Ja tää koko Bigger=Better brändihän valmistetaan suomessa Klaukkalassa. Kotimaisuus kunniaan!

– Killeri –

Edellinen artikkeliTESTO DIARIES 2 – Idiootti päivä | Visit Valkeakoski
Seuraava artikkeliMinna Pajulahti – My closet