Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Mika Sihvosen kanssa käydään vuoden kisat läpi ja hieman ensi vuoden suunnitelmista.

R3P Pre Workout, 290 g -15%

Periaatteessa kaikilla salilla käyvillä on yhdistäviä tekijöitä – halu venyttää rajoja, kehittää itseään ja päästä aina vain uusille tasoille. He eivät halua perääntyä haasteesta ja tiedät, että päästäksesi korkeammalle on vain jatkettava ja puskettava eteenpäin.
Reputation, Repetition, Represent!

R3P LIFE PRE WORKOUT on sekoitettu kliinisellä annostuksella ja patentoiduilla ainesosilla, jotta treenisi onnistuisi uskomattoman hyvin! Lyhyesti sanottuna – tämä setti toimii ja varmistaa selustasi hyökätessäsi treenihaasteitasi vastaan.

Kaikki R3P Life -tuotteet sekoitettu ja valmistettu oman lisenssimme mukaisesti Vancouverissa, Kanadassa. Jokainen osa PRE WORKOUT -tuotteesta on testattu laadun puolesta ennen kuin se purkitetaan, jotta voimme olla varmoja, että ainoastaan etiketin mukaisia ainesosia päätyy purkkiin.
R3P Amino Workout, 30 annosta -15%

Täysi kattaus kliinisesti suhteessa 2: 1: 1 annosteltuja BCAA- ja EAA-aminohappoja. R3P LIFE AMINO WORKOUT ylittää odotuksesi, jos muut aminotuotteet ovat sinulle jo tuttuja. Yhdistelmä kaikkia tarpeellisia aminohappoja, kofeiinia ja elektrolyyttejä antavat sinulle energiaa ja säilyttävät nestetasapainosi kovemmassakin treenissä. R3P LIFE AMINO WORKOUT maistuu ilmiömäiselle ja sitä voidaan nauttia pitkin päivää, treenasit tai et.

- mainos -

Edellinen artikkeliMinna Pajulahti – Fitness Expo 2019 osa 1
Seuraava artikkeliKille ja Viivi – MEIJÄN ARKEE #1 // Paluu normaaliin