Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Offseason-arki on alotettu! Kuvattiin teille päivä meidän arjesta, ja näköjään tuli samalla käytyä läpi vähän sitä, miten me syödään ja treenataan tällä hetkellä. Vaikka tehään tavallaan tosi samanlaisia asioita, näyttää noi ruoka- ja treenisysteemit aika erilaisilta tällä hetkellä!

R3P Amino Workout, 30 annosta -15%

Täysi kattaus kliinisesti suhteessa 2: 1: 1 annosteltuja BCAA- ja EAA-aminohappoja. R3P LIFE AMINO WORKOUT ylittää odotuksesi, jos muut aminotuotteet ovat sinulle jo tuttuja. Yhdistelmä kaikkia tarpeellisia aminohappoja, kofeiinia ja elektrolyyttejä antavat sinulle energiaa ja säilyttävät nestetasapainosi kovemmassakin treenissä. R3P LIFE AMINO WORKOUT maistuu ilmiömäiselle ja sitä voidaan nauttia pitkin päivää, treenasit tai et.


Palautuminen / energia / nesteytys
Täyden kattauksen BCAA + EAA -kaava
7 g kaikkia välttämättömiä aminohappoja
Ainoastaan kasvipohjaisia aminohappoja
Luonnollisia elektrolyyttejä – kookospähkinävesijauhetta + Himalajan merisuolaa
140 mg puhdasta kofeiinia
Ei keinotekoisia väriaineita
R3P Whey Protein, 908 g -15%

Kaikki me tiedämme, että proteiini auttaa sinua rakentamaan ja kehittämään lihaksiasi. Luot tehokkaaseen hardcore-treeniisi tavoitteita ja tahtotiloja sekä kasvulle että treenituloksille. Pusket itseäsi kehittymään. Vaatii todella kovaa itsekuria treenata tehokkaasti ja todella kovaa sitoutumista syödä oikein, jotta pääset tavoitteisiisi. Siksi onkin loogista, että proteiinisi valmistaa yritys, joka on yhtä tosissaan kuin sinäkin.


USKOMATON MAKU
Voi helposti kuvitella, ettei voisi saada hyvää hyötysuhdetta ja makua samassa paketissa. R3P LIFE WHEY PROTEIN tarjoaa uskomattoman hyötysuhteen ja todella hyvän maun, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää tinkiä mausta saadaksesi tuloksia.


Tukee lihasten palautumista ja kasvua
25 g heraproteiinia laiduntavista lehmistä
Keto-ystävällinen
Lisätyt entsyymit
Fantastiset maut
- mainos -
Edellinen artikkeliPAKKOTOISTO PODCAST #76 – Mika Sihvonen
Seuraava artikkeliNO MATTER WHAT DONT QUIT – Branch Warren