Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Daniel Kantanen 26v Espoosta ja olen osallistumassa ensimmäistä kertaa NPC puolen kisoihin Classic Physiqueen lyhyemmässä sarjassa. 

Dieetille on lähdetty tuhdista 105,5kg aloituspainosta 1.1.2024 ja dieettiä on vedetty 26vkoa. Tällä hetkellä 9wks out kohdalla 178cm 90.5kg. Olen kisannut kerran 2019 CBB Junnuissa sijoittuen kuudenneksi. Rehellinen tavoite tälle vuodelle on omassa sarjassa finaalipaikka, mutta pitkällä tähtäimellä metsästetään SM-voittoa. Voiton jälkeen harkitsen ammattilaiskortin tavoittelua. Omat vahvuudet ovat lajin kannalta esiintyminen ja malli. Tiedän, että lihasmassaa voisi olla aina enemmän. Rasvattomaksi toki pyritään päivittäin, niin olisi enemmön näytettävääkin. Treenivuosia taustalla 11v ja valmentajanani on toiminut 2018 lopusta lähtien Jani Pulkkinen. 

Ammatiltani olen terveydenhoitaja neuvolassa ja personal trainer. Intohimoni on kuitenkin ravitsemus, johon olen uppoutunut ja hakenutkin opiskelemaan. Suurin osa ajastani meneekin opiskellessa juuri aiheista liittyen bodaukseen, terveyteen, ravitsemukseen ja liikuntaan. Näiden ulkopuolella pidän erityisesti elokuvista, musiikista ja kirjoista. 

Lavalla nähdään, 

Daniel

Kuvat otettu tämän dieetin aikana. Instagram ja tiktok: danielkantanen

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Star Nutrition Highly Branched Cyclic Dextrin koostuu Cluster Dextrin® -ainesosasta. Se on erittäin tehokas hiilihydraatti, joka nautitaan juomalla ennen treeniä ja sen aikana.

  • Helposti sulava hiilihydraatti, joka on hellävarainen vatsalle
  • Edesauttaa ylläpitämään vakaata verensokeritasoa – ehkäisee väsymystä treenin aikana
  • Auttaa saamaan energiaa nopeasti ja pitkäkestoisesti treenin aikana
  • Sekoittuu hyvin veteen
  • Hyvä hiilihydraatti käytettäväksi treenin yhteydessä

Highly Branched Cyclic Dextrin on ainutlaatuinen hiilihydraatti, joka sopii käytettäväksi täydellisesti ennen treeniä ja sen aikana. Se antaa lihaksille nopeasti, runsaasti ja tasaisesti energiaa ja kulkeutuu nopeasti vatsasta, mikä ehkäisee vatsaongelmia treenin aikana.

Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Mikko Laukkanen
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Janne Leppänen