Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Morjesta! Matias Niemi Tampereelta. Ikää 30 vuotta ja ammattina yrittäjä. Yrityksen nimi Same Goal Oy. Toimin siis valmentajana (samegoaltraining.fi) sekä valmistetaan vaatteita (samegoal.fi).

Pituutta löytyy 177cm ja dieetille lähtö paino oli 108kg. Ensimmäiset kehonrakennuskisat kävin 2016 vuonna sarjassa -90kg ja sijoituin pronssille. Laskin että nyt on 10 kerta kun tänä vuonna nousen kisalavalle. Eli jonkinlainen kokemus alkaa jo kisaamisesta olemaan. Aina se on yhtä hienoa! Katsotaan mikä se sarja tänä vuonna tulee olemaan…

Dieetille tulee pituutta 14 viikkoa ja kaikki on mennyt oikein hienosti tähän mennessä. Valmentajana minulla toimii Jari “Bull” Mentula,jonka kanssa myös treenataan osittain yhdessä.

Treenivuosia takana 14 vuotta! Joista “järkevää” tekemistä 2015 vuodesta lähtien.
Kehonrakennus on todella lähellä sydäntä ja oikeastaan kaikki aika menee joko yrityksen tai kehonrakennuksen merkeissä. Silloin kun haluan rentoutua kaiken kiireen keskellä niin siihen parhaiten auttaa yleensä viikonloppureissu hyvien ystävien seurassa. 

Mahtavaa päästä taas suomalaisyleisön eteen kilpailemaan. Odotan innolla niin kisoja kuin tapaamista kaikkien seuraajien kanssa. Muistakaa pitää ääntä kun oon lavalla! Tuutte näkemään taas entistä paremman Matiaksen ja sen voin luvata että tuun pitämään teille kaikkien aikojen SHOW:n!

Matkaani pääset seuraamaan seuraavista kanavista!

Instagram: matias_niemi
Snapchat: matias.niemi
Youtube: Matias Niemi

Nähdään syksyllä Kultsalla!

CAMA!!!

BCAA-Rx, 300 g -30%

Edellinen artikkeliMATIAS NIEMI PHOTOSHOOT
Seuraava artikkeliVERTIN LAJITREENIT FEAT. JOUKO AHOLA