Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Selkätreenit Jarin kanssa jatkuvat. Tiistaina Jari paukutteli ylhäältä ja aina perjantaisin soudellaan keskiselkään osuvilla liikkeillä.

Treenin sisältö:

  • Seal row 4×5 10s rest x 2
  • Technogym hammer 3×10 15s rest x2
  • High row 5 – 6s neg -50% 6s pos – max x2
  • Low row 4×5 single

Tehokas seal row siis ensimmäisenä liikkeenä, jossa maksimi kympillä tehdään resteillä 20 toistoa / sarja. 4×5 10 sekunin resteillä. Eka kierros 80kg, toinen 70kg. Tehokas keskiselän liike kun kyynärpäät pidetään sivuilla.

Kakkosliikkeenä hammer kahdella kädellä, jossa 3×10 15 sekunin resteillä. Tässä paino valitaan noin 15 maksimista, jolla tehdään sitten 30 toistoa. Eka sarja 40kg/puoli ja toinen sarja 35kg/puoli.

Kolmantena liikkeenä high row, jossa 10 maksimilla eka 5 suoraa, 10 restiä, 6 sekunin negatiivisia, 10 restiä, puolet kuormasta pois ja 6 sekunin positiivisia, 10 restiä ja päälle maksimit mitä vielä tulee. Negat ovat selälle aina haastavia ja niissä pitää osata hallita painoa selällä, eikä jarruttaa vain hauiksilla. Samalla 50kg painolla kaksi kierrosta. Jos alkaa feilaamaan, voi mekaanisesti siirtää käsiä korkeammalle, jolloin vipuvarsi keventää hieman kuormaa.

Neljäs liike low row, jossa yhdellä kädellä toisen levätessä suoraan 10 maksimilla 4×5. Näissä lyhennetään vain liikerataa jos alkaa feilaamaan, ei aleta heilumaan kun hullun mulukku.

Treeni nakuteltiin loppuun 7×10 vuorotellen about 20 sekunin resteillä vain 50 kilolla.

Ensi perjantaina sitten taas erilaista settiä soutuja.

2 x Off the Hook, 525 g -50%

Off the Hook – Suureen suosioon nopeasti noussut Pre-Workout Chained Nutritionilta! Tämä PWO on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

  • Suosituimpia Pre-Workout-tuotteitamme
  • Suuri määrä tehokkaita ainesosia
  • Edistää räjähtävää lihasvoimaa, pumppia ja kestävyyttä
  • Lisää keskittymiskykyä
  • Todellinen hardcore-PWO!

Chained Nutritionin Off The Hook on kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuotteemme. Ylivoimaisesti. Tuotteen kehittelyssä on noudatettu spartalaista yhtälöä ”tehokkaat ainesosat + suuret annokset = kova teho”.

Off The Hook -PWO perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut treenaajien suosikkeja. Kreatiiniglukonaatti ja beeta-alaniini vaikuttavat yhdessä lihasvoiman ja maitohappokestävyyden lisäämiseen.

L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä. Jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla fyysisen kanssa, tuotteeseen on lisätty suosituimpia vireyden lisääjiä: kofeiini, L-tyrosiini, tauriini ja Panax ginseng.

Off The Hook edustaa sitä tinkimätöntä ja rohkeaa asennetta, josta Chained Nutrition tunnetaan. Se ei kuitenkaan ole aloittelijoiden PWO. Off The Hook on kehitetty yhteistyössä kokeneiden, kovaa treenaavien urheilijoiden kanssa, joten sen koostumus on suunnattu kyseisen kohderyhmän tarpeisiin.

Sisällön lisäksi myös maut ovat viimeisteltyjä ja piristäviä. Special Edition -maku “Bloody Berry” on kehitetty yhteistyössä kehonrakentaja Mika Nyyssölän kanssa!

Edellinen artikkeliSalitreenaajan alaselkävaivat – Selän pyöristyminen
Seuraava artikkeliProject Power #2 | Part 2 | PT Vatanen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here