Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Jari on Mepan kisoissa Espanjassa ja perinteinen perjantain treeni vedettiin sitten kaksin Pasin kanssa. Tällä kertaa ei soutuja, vaan reilusti volyymia selälle.

  • Ylätalja 5×6
  • Yates 5×10
  • Technogym hammer käsi kerrallaan 5×8
  • Hammer veto 5×10
  • Pullover + Krafverk 5×10

Ylätaljassa 100 kilosta alaspäin 5kg pudotuksin nopeilla palautuksilla vuoronperään. Pasi otti vastaotteella, meikä lapio-otteella. Kun tahti on nopea, paine tulee hätäseen ja syö myös toistoja kovaa vauhtia.

Yates ottaa perkeleesti latseihin, eikä siinä ihan kauheita painoja näin pitkissä sarjoissa tartte. Kunhan vain supistaa kaikki maksimiin, niin perille menee ja kunnolla. 5 sarjaa kymppejä tässä.

Technogymin hammerissa käsi kerrallaan 8+8 viisi kierrosta tarkasti. Viimeisessä kierroksessa puolikkaat toistot mukaan venytyksestä, eli viedään puoliväliin ja takas alas ja siitä kokoainen toisto, joka tekee kokonaisen yhden toiston.

Hammerin highrowssa vastaotteella 5×10 käsi kerrallaan, jossa ekat kaksi sarjaa varsin ilkeesti puolikkaina. Alas – puoliväliin – alas – kokonainen. Tätä seurasi kaksi sarjaa kokonaisia kymppejä ja viimeinen sarja kaksi kättä.

Viimeiset sarjat sitten superina pullover 10 – krafverk 10. Pullover tuntuu törkeen hyvin tämmöisen selkäsaunan päälle.

Glucomannan, 84 caps -25%

Mikä on glukomannaani?

Glukomannaani on Star Nutritionin testattu laihdutustuote. Lisää kylläisyyden tunnetta, tukee laihduttamisessa ja edistää hyvää suoliston terveyttä.
Vesiliukoista luonnonkuitua
Laajenee vatsassa – lisää kylläisyyden tunnetta!
Tasapainottaa verensokeria ja vähentää makeanhimoa
Hyvä vatsan ja suoliston terveydelle
Lisätty kromia

Star Nutritionin glukomannaani on luonnollinen ravintolisä, joka on suunniteltu edistämään yksinkertaista ja kätevää laihtumista. Tuote koostuu vesiliukoisesta glukomannaanikuidusta ja kromista, jotka toimivat yhdessä ja lisäävät kylläisyyden tunnetta, parantavat verensokerin tasapainoa ja vähentävät makeanhimoa, edistäen samalla painonpudotusta!

Edellinen artikkeliMY TAKE ON THE MOST IMPRESSIVE BODYBUILDER EVER JAYWALKING
Seuraava artikkeliSAME GOAL / RETURN OF KING 7