Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Toiston negatiivisen vaiheen lisäjarruttaminen on selvästi yleisin neuvoni valmennusasiakkaan lähettämään videoon. Miksi toiston negatiivinen vaihe on tärkeä osa toistoa muttei kuitenkaan lopulta kaikista tärkein?

NOCCO on maistuva funktioonalinen juoma, jonka on kehittänyt ruotsalainen terveys- ja treenikeskeinen yritys No Carbs Company. Juomia on saatavilla eri mauissa ja suunnattuna heille, joiden mielenkiintona on treeni, e-urheilu ja terveys. Tänään NOCCOlla on neljä tuotesarjaa: NOCCO BCAA, NOCCO BCAA+, NOCCO FOCUS ja NOCCO PWO.Funktionaaliset NOCCO BCAA -juomat on rikastettu BCAA:lla ja kuudella eri vitamiinilla. NOCCO FOCUS on enemmän suunnattu fokukseen eikä siksi sisällä BCAAta, kun taas NOCCO PWO on tarkoitettu nautittavaksi ennen treeniä ja sisältää suorituskykyä lisääviä aineosia, kuten sitrulliinia ja beeta-alaniinia. Riippumatta siitä, minkä NOCCOn valitset, ovat ne kaikki täysin sokerittomia. NOCCOn tuotteet sisältävät vain luonnollisia väri- ja makuaineita ja ne ovat vapaita säilöntäaineista.
Vitamiineilla ja kofeiinilla
NOCCO BCAA on funktionaalinen BCAA-juoma, joka sisältää BCAAta (haaraketjuiset aminohapot), kofeiinia ja vitamiineja. Kaikki NOCCO BCAAt ovat sokerittomia ja sisältävät, makuja Limón Del Sol ja Blood Orange lukuunottamatta, vihreä tee -uutetta. NOCCO BCAA sisältää per annos (330 ml) mm: BCAA 4:1:1 (leusiini, valiini, isoleusiini), Kofeiini, D-Vitamiini, B6-Vitamiini, B12-Vitamiini, Biotiini, Foolihappo, Niasiini. NOCCO perustettiin 2014 ja tuottaa nykyään juomia suunnattuna terveyteen ja treeniin ja on saatavilla yli 40 maassa. He tarjoavat maistuvia ja hyviä funktionaalisia juomia BCAAlla ja vitamiineilla, ja niitä on saatavilla sekä kofeiinilla että ilman. Nauti NOCCO ennen treeniä maksimoidaksesi suorituskykysi, tai kun tarvitset lisäenergiaa.
NOCCO on saatavilla useissa eri mauissa
Hyvin maistuva energiajuoma on saatavilla useissa eri mauissa, jotta juuri sinä löytäisit oman NOCCO-suosikkisi. Valittavana mm. NOCCO Blood Orange Del Sol, NOCCO Limón Del Sol, NOCCO Päärynä, NOCCO Ice Soda, NOCCO Miami Strawberry, NOCCO Carnival Exotic, NOCCO Caribbean ja NOCCO Tropical. Meillä kaikilla on oma suosikkimme energiajuomista, ja näistä todellakin löytyy jotakin jokaiseen makuun. Fitnesstukussa voit valita ostatko yhden NOCCO-tölkin, NOCCO-lavallisen alennettuun hintaan tai vaikka sekoituslavan, johon voit valita mukaan omat lempimakusi.
Edellinen artikkeliVALMENTAJAN KANSSA RADALLE! | PtVatanen
Seuraava artikkeliPodcast 29: OJENTAJAT – Helpoiten treenattava lihas? | PunttiSaaga