Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Halusitpa sitten varmistaa oikeiden ravintoaineiden riittävän saannin tai säästää aikaa hektisissä aamuissa, lisäravinteet ovat täydellinen apu. Kun aamu alkaa hyvin niin jaksat päivän aikana enemmän – niin mentaalisesti kuin fyysisesti. 

Yön paaston jäljiltä keho tarvitsee erityisesti tiettyjä ravintoaineita. Proteiinia keskeyttämään lihaskadon, hitaita hiilihydraatteja tasaiseen energiansaantiin, välttämättömiä rasvahappoja sydämmelle/verenkierrolle ja kuituja vatsan hyvinvointiin.

1. Heraproteiini

Hera tai englannin kielen ”Whey”, on tavallisin ja suosituin lisäravinne jauhemuodossaan. Sillä on edullinen hinta, ympäristöystävällinen valinta sekä helppo nauttia – mutta ennen kaikkea se imeytyy hyvin ja sillä on hyvät ravintoarvot.

Top-3 heraproteiinia

2. Valmiit aamupalavaihtoehdot

Mikäli olet kiireinen, et osaa päättää mitä söisit tai muuten vain huono syömään aamulla, voi aamupalarutiini olla todellinen ongelma. Valmiit aamupalavaihtoehdot voivat olla aamun pelastus, sillä ne on nopea valmistaa ja nauttia. Voit tarvittaessa jopa ottaa esimerkiksi shaken mukaan ja nauttia lennossa.

3. Omega-3

Yksi tärkeimmistä tuotteista terveyden ylläpitämisessä on Omega-3. Omega-3 on lisäravinne, joka onpitää sisällään konsentroitua monityydyttämättömiä rasvahappoja DHA:ta ja EPA:a, jotka tunnetaan positiviisista terveyshyödyostään.

- mainos -