Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Taas, kaikki lehdet on pullollaan niitä keinoja pudottaa nopeesti painoa, ja paras tapa tehä se muuttuu lähes joka päivä. On Ketoa, 5:2, 16:8, “ensyömitäänmuutakupussikeittoja” jne.. 

Ite tykkään mm. Kivisen Teron paljon suosittelemasta: Leikkaa jalan pois ni paino tippuu ja NOPEESTI! Toinen hyvä on nimeltään sellanen mitä en korrektiuden nimissä viitti tähän laittaa mutta liittyy tonne eteläiseen mantereeseen. Siinä pointti on ettei syyä MITÄÄN. Toimii varmasti.

Ihmiset vaan on sellasia että joka ikinen vuosi; kevät, kesä ja syksy tää sama rumba käyään läpi. Eikä siinä mitään, hyvähän se on bisnesten kannalta että on jotain mihin porukka innostuu! 

Fakta nyt kuitenki on se että sen ei oo mitään väliä tippuuko se paino jos se pudotetaan olemalla syömättä tai syyän silleen ettei se tunnu itelle hyvältä, ja ku tästä rypistyksestä selvitään jotenkuten hengissä ( no ei se henki sillä lähe vaikka se monesti vois siltä tuntuukki, done that..) ni ainut mitä osataan tehä on palata siihen perus puputukseen millä ne kilot on sinne kerättykki. 

Sen takia on saakelin hienoa olla bodari, lähtökohtasesti me tiietään miten syyä että rasva palaa tai lihas kasvaa. Säästää pitkän pennin ku ei tartte ostaa joka lehteä ja hypätä uusimpaan villitykseen mukaan vaan huomatakseen että parin kuukauden päästä ollaan taas siinä alkupisteessä. 

Eikä meiän tarvi murehtia niinkään vuodenajoista, aina voi olla dieetillä tai bulkata! Ja se on aina perusteltua!

Mä oon aina tykänny olla vähän vastavirtaan. Siks nytteki laitan meiän suosituimmat HIILARIT alennukseen. Eli koko loppukuun ajan bodykauppa.fi :sta lähtee sekä Supermass Nutrition SUPERCARB että M-Nutrition OSMOPURE 40% alennuksella. 

Koska mehän ei kiusallakaan olla nyt dieetillä!

Ps. Kauppaan tulee uus osio nimeltä Killerin Kulmasta, kandee käyä vakoilemassa seki!

-Killeri-


Edellinen artikkeliIFBB Pro Toni Kohonen – Thailand part 2
Seuraava artikkeliVILKKILÄ – PARISKUNTATREENI 3