Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Käydään läpi käyttämäni 5-10min mittainen veryttely-liikkuvuus-lämmittelyrutiini ennen kyykkytreeniä. Näytän myös pari muuta hyvää liikkuvuusharjoitetta ja neuvon miten löytyy helposti lähtökohtainen jalka-asento kyykkäämiseen. Lopuksi käyn läpi, millaisilla noususarjoilla totuttelen työsarjapainoihin.

Ghost Gamer, 40 servings

Ghost Gamer on erityisesti pelaajille kehitetty lisäravinne Ghostilta, mutta joka sopii käytettäväksi myös opiskelun, töiden ja muun yhteydessä. 

Oletko pelaaja, opiskelija tai teet rankkaa työtä ja toivot jotain muuta, kuin väsähtäneen energiajuoman, jota kannat mukanasi odottamassa oikeaa hetkeä? Ghost Gamer on siinä tapauksessa itsestään selvä valinta. Tämä juoma on kehitetty erityisesti sinulle, joka etsit luotettavaa juomaa, jota voit käyttää, kun on aika avata tietokone tai koulukirjat. 

  • Suunniteltu erityisesti pelaajille
  • 15 aktiivista ainesosaa
  • Hyvin tiivistetty resepti
  • Täydet 40 annosta pakkauksessa

Pelaajilla on aina ollut kovat vaatimukset käyttämilleen tuotteille. Pelaajan täytyy tehdä nopeita päätöksiä, reagoida silmänräpäyksessä ja olla aina tarkkana. Oletpa sitten kotona pelaava tai ammatti E-urheilija, täytyy sinun aina tehdä huippusuorituksia.

- mainos -
Edellinen artikkeliPAKKOTOISTO 20 VUOTTA!
Seuraava artikkeliJames Hollingshead – Selkään paksuutta