Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Olen viime kuukaudet treenannut perjantaisin Pasin ja Jarin kanssa selkää kovaa ja aina mukanani vienyt erilaisen kovan soututreenin ja välillä ylhäältä vetoja.

Taas käytiin veivaamassa ja tällä kertaa oli erikoistekniikkana pääosin supersarjat.

  • Kulmasoutu/räkki x2
  • Alatalja/low row x2
  • Tuettu t-tanko/high row x2
  • T-tanko drop set

Ehkä kovin kombo selälle on kulmasoutu räkkivedon kanssa, siinä saa selkä osumaa joka kohdasta, painot siinä saa kohtalaiseksi veivattua. Meillä ekassa vedossa 140/170 ja toisessa 130/170.

Eli läiskitään vahvoja soutuliikkeitä supereiksi, toistoalue 6-10 tähtäimenä.

Kakkosliikkeinä oli vahva alatalja, jonka kahva-vaihtoehtona toisen liikkeen low rown otetta mukaileva kolmiokahva. Painoa 150kg ekassa vedossa ja toisessa 130kg. Low rowssa sama 55kg/puoli. Koska Jari on kilpabodari, hänelle extrana pakkotoistoja sekä low rowssa toisella kierroksella restiä ja hitaita positiivisia pudotuksilla.

Kolmas liikepari oli tuettu t-tanko ja high row. Tuetussa 60kg ja niin ikään high rowssa 60kg, jossa toisessa setissä otettiin pudotus kaikille toistoilla 2+4+8. Jari sai myös pakkotoistoja niin, että toistot olivat pakkojen kanssa 4-6-10.

Setti viimeisteltiin rajummalla pudotussarjalla 100-80-60-40 brutaalissa t-tankosoudussa.

Selkä paketissa ja Jari painaa ylhäältävedot tiistaina ja ensi perjantaina sitten vedellään taas uutta kovaa settiä kimpassa.

Ja meikän menovetenä oli EAA+ sekä Osmopure. PWO:na Prezone.

- mainos -

Edellinen artikkeliT-Nationin kyykkyprojekti viikko 9 – treeni 17
Seuraava artikkeliKaikki bodauksen SM-tulokset alusta vuoteen 2018 saakka.