Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Vuorossa tämän viikon toinen treeni jossa edelleen tiistain treenin tavoin nostetaan sarjamääriä radikaalisti hakkaamatta erikoistekniikoita. Armottomat domssit saatiin tiistaista ja se varmisti, että kyetään tunnistamaan heti kun alkaa latseille liike menemään, helpottaa merkittävästi liikkeen kohdistamista keskiselkään ja trapseille.

10×10 Hammer kraftverk myötäote
10×8 Technogym hammer myötäote
6×6 Räkkiveto 170kg
10×10 Ylätalja kaulaan vedettynä

Hammerin kone on loistava kun penkki laitetaan alas. Joka laitteessa ja liikkeessä Pasilla aavistuksen vaikeampi saada liike kohdalleen kun on pituuseroa hieman. Penkkiä kun ei alemmaksi saa. 10×10 15 minuutissä läpi 70 kilolla.

Technogymin vekotin nyt vain on hyvä, siinä on optiot veivaa latseja kunnolla mutta myös antaa periksi otteenvaihdolla iskeä suoraan keskiselkään. 10×8 nopealla tahdilla.

Räkkivedossa piti ottaa 10×6, mutta jätettiin alaselän takia kuuteen sarjaan, alkoi tuolla tahdilla vetään alaselkään liikaa painetta. Pasilla kun pituutta on enemmän, hänellä 20kg vähemmän tangossa.

Kesken räkkivedon otin taas Off the hookin shotin, että saan kahvit sinne 500mg paikkeille potkimaan tehoja.

Viimeisenä liikkeenä 10×10 ylätaljaa, jossa vedetään kaulaa kohti myötäotteella. Loistava liike kun pitää kyynärpäät kokoajan ylhäällä, avaa lavat ja supistaa leukaa kohti.

Treenijuomat mulla

50g Osmopure
30g EAA Ultimate
1 skooppi Madness
10g sitruliinimalaatti
5g Triple creatine

Edellinen artikkeliRasvanpolttoon edullisemmin
Seuraava artikkeliThailand & Matias Niemi | PT Vatanen