Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Kuten tiedätte, olen kyykännyt sillai miehekkäitä määriä tiheään tahtiin ja yleensä se saattaa tuoda mukanaan ongelmia palautua, nivelkipuja ja muita ikäviä sivuvaikutuksia jatkuvasta rasituksesta.

Hieromaan aktiivisesti kun ei vain kerkeä jos kyykkyjä on 4 viikossa, niin jotain on kuitenkin tehtävä hyvin kireäksi menevien reisilihasten takia. Siellä alkaa sitten semmoiset lihakset kuten Vastus lateralis, Vastus intermedius, Rectus femoris, Vastus medialis vaivaamaan kiinnityskohdista ja se tekee kyykyistä kivuliaita.

Kaikenlaista kikkakolmosta ja kuminauhajumppaa niille tehnyt sen minkä osaa ja pystyy, mutta pienen tutkimuksen jälkeen Nyyssölän Mikalla sattui olemaan tämä kyseinen vekotin ja huomasin ekasta testistä lähtien että tässä on se mitä tartten.

Nyt on useampi viikko täristelty reisiä ennen ja jälkeen jalkapäivien ja kyllä vain apua on ollut. Laitteessa on usea pää, mutta sen pallopään olen huomannut olevan tehokkain ja miellyttävin kokonsa puolesta, liian terävä ei aja niin hyvin asiaansa isossa reisilihaksessa.

Kannattaa koittaa jos jollain kaverilla on! Hintaahan tällä sopivasti on, mutta on laadukasta tekoa ja varmasti hintansa arvoinen.

Hypervolt on lihashuoltovasara, jota käytetään pehmentämään kipeytyneitä ja jäykkiä lihaksia. Se on edistyksellinen lihashuoltoväline, joka lievittää kipua ja edistää verenkiertoa.

  • Parantaa liikkuvuutta ja edistää verenkiertoa
  • Nopeampi palautuminen treenin jälkeen
  • Vähentää lihaskipua
  • Lämmittää lihakset ennen urheilusuoritusta
  • Viisi vaihdettavaa hierontapäätä

Hyperice, yritys, joka on kehittänyt Hypervoltin, on erikoistunut välineisiin ja tarvikkeisiin, jotka helpottavat urheilijoita palautumaan kovien urheilusuoritusten jälkeen ja ehkäisevät lihasvammoja. Tuotteita käyttävät maailmanluokan tähdet, kuten Kobe Bryant ja Lebron James, sekä arkiliikkujat, jotka haluavat hoitaa lihaskipua ja tulehduksia.

Lihashuoltovasara Hypervolt mahdollistaa useiden lihasryhmien monipuolisen hieronnan. Kevyt hierontaväline toimitetaan viidellä vaihdettavissa olevalla hierontapäällä. Tämä mahdollistaa sen, että voit hieroa itseäsi usealla eri tavalla. Hypervoltissa on kolme erilaista asetusta aina 3200 iskuun per minuutti asti.

Akku on ladattava ja siinä on kolmen tunnin käyttöaika. Yksi tämän lihashuoltovasaran hienoimmista ominaisuuksista on sen Quiet Glide -tekniikka. Se mahdollistaa laitteen käyttämisen ilman, että siitä kuuluu kovaa ääntä. Voit siit helposti käyttää Hypervoltia ja katsella vaikka lempiohjelmaasi televisiosta.

Lihashuoltovasara Hypervolt on helppokäyttöinen. Säädä sopiva hierontataso ja aseta laite eri lihasryhmien päälle. Laitetta voidaan käyttää lämmittelyyn tai suoraan treenien jälkeen lihashuoltoon. Älä hämmenny, jos huomaat tekeväsi hieroessasi myös kaikkia muita arkipäiväisiä askareita.

Tuotetietoa
Paino: 1,13 kg
Mitat: 17,78 x 25,4 x 6,35 (cm)

Edellinen artikkeliIFBB Pro Frank McGrath veivaa käsiä
Seuraava artikkeliVERSA GRIPPS -7 uutta versiota