Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Teemu Haverinen. Oululainen 32v intohimoinen urheilun monitoimimies. Perheeseen kuuluu avopuoliso ja 8-vuotias kiekkoileva poika. 

Päivätyökseni palomies ja sivutoiminen yrittäjä. Valmennan kuntoliikkujista urheilijoihin, sekä jenkkifutiksen fysiikka-valmennuksessa olen aktiivisesti ollut vuosia päsmäröimässä.

Harrastuksina moottoripyörät sekä vastapainona laulaminen. Iskelmä, örinä, hevit, balladit kaikki menee. 🙂 Jotain omiakin virityksiä on ollut, mutta tällä hetkellä focus ja aika on bodaamisessa.  

Kilpaurheilu ja liikunta ovat olleet suuressa roolissa aina elämässäni. Harrastamani / kilpailemani lajikirjo onkin todella laaja. Breakdancesta, palloilulajeihin, yleisurheilun kautta voimailuun, sekä lukemattomia muita lyhyempi aikaisia harrastuksia liikunnan parissa. 

Voimailukärpänen purasi todenteolla opiskellessani tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnassa 18-vuotiaana. Kilpailin voimanostossa WPC-ammattilaisliiton “fullgear” sekä Raw luokassa pääsääntöisesti aktiivisesti vuosina 2009-2014. Raw-luokassa tein “paluukisan” -21 jossa tein 820kg yhteistuloksen, jossa voitin yleisen sarjan ensimmäisen suomenmestaruuteni. Kovin “meriitti” jonka itse korkeimmalle rankkaan voimailussa on alltime ranking sija nro2. maastavedossa -110 junioreissa 362.5kg.

Voimailu toistaiseksi osaltani sai jäädä. Lyhyen kesädietin jälkeen 2022 päätin että satsaan aluksi vuoden kehonrakennustyyliseen harjoitteluun valmentajan kanssa ja lähden kilpailemaan -23. Tulevaisuus näyttää jatkon lajin parissa. Sarjana Classic Psysique.

Lähtökohtana on ollut treenaamisesta uudelleen nauttimaan oppiminen sekä kivuitta treenaaminen. Kehon signaalien kuuntelu kokonaisuudessaan.

Tavoitteena saavuttaa kunto johon itse olen tyytyväinen, ja uskon että sillä pääsen jo pitkälle. Tavoite kisata useampi toinen toistaan parempia kisoja kesän ja syksyn mittaan. 

Matka ollut opettavainen ja kohtuullisen kivinenkin välilä, onneksi tukijoukko matkassa mukana. Kehitystä on tullut paljon vuodessa ja fysiikkaa on saatu hienosti esiin. Dietille lähtöpaino oli 108kg, tällä hetkellä paino seilaa 97.5-99.5. Ensimmäiset kisathan ovat jo tällä viikolla. Katsotaan siitä eteenpäin mitä tämä homma elämään tuo tullessaan.

Nähdään syksyllä, vetäkää hihasta ja tulkaa jutulle. 

Ja ennenkaikkea tsemppiä kisaajille arjen tarpomiseen sekä diettiin. 

Supreme EAA, 250g Watermelon (+caffeine) // 15% lisäale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Supreme EAA koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA on lyhenne englanninkielisistä sanoista Essential Amino Acids). Proteiini koostuu yhteensä 20 aminohaposta, ja näistä yhdeksän on välttämättömiä aminohappoja, joita elimistö ei voi tuottaa itse.

Välttämättömiä aminohappoja ovat myös aminohapot, joiden on osoitettu olevan tärkeimpiä lihaskasvun edistämisessä ja palautumisen nopeuttamisessa.

Ultimate EAA Complex, 256g // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Ultimate EAA Complex on laadukas EAA-tuote, joka koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA, essential amino acids) ja Wellmune®-beetaglukaanista. Tämä innovatiivinen tuote edistää lihaskasvua, vahvistaa vastustuskykyä ja nopeuttaa palautumista.

Edellinen artikkeliPodcast 147 // Tero Sinkkilä
Seuraava artikkeliKEHONRAKENNUSURAN ENSIMMÄINEN VOITTO, SORMI PASKANA // Mika Nikkonen