Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Mä oon Titta, 28-vuotias ja teen paluun tänä syksynä bikini fitness kisalavoille.

Kotoisin Itä-Suomesta mutta Helsingissä asunut jo 8 vuotta.

Kilpailin viimeisen kerran 2019, pro qualifiereissä, niissä sijoittuen yleensä toiselle tai kolmannelle sijalle. Ykköspaikka jäi kuitenkin aina saamatta. Otin taukoa ja välissä innostuin voimatreeneistä, jotka oli ihan mahtavaa vaihtelua koska se treenityyli oli koukuttava. Oon aina tykännyt kunnon tekemisestä. 

Sitten tulinkin raskaaksi ja tällä hetkellä aikaa menee yksinhuoltajana myös 2-vuotiaan tytön kanssa paljon. Halusin kuitenkin pitää omasta jutusta kiinni ja päästä kuntoon raskauden jälkeen ja viime kesänä tapasin myös nykyisen mieheni. Kun asioihin tuli tasapainoa niin aloin miettiä paluuta ja on jännittävää lähteä uudelleen kisaamaan. Aluksi tuntui, että kynnys kisaamiseen on korkea kun kroppa käynyt isoja vaiheita läpi.

Dieetti on pikkuhiljaa aloiteltu ja sain tähän tueksi Jani Lembergin. Treenejä on treenattu hyvällä meiningillä ja huomioitu kokonaisuutena mun elämäntilanne. Tavoitteena olisi vielä jatkaa kisaamista SKL:n kisoista eteenpäin jos kaikki menee hyvin.

Mua voi seurata instagramissa: @tittaratinen Tsemppiä kaikille kisaajille, nähdään syyskuussa!

Supreme EAA, 250g Watermelon (+caffeine) // 15% lisäale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Supreme EAA koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA on lyhenne englanninkielisistä sanoista Essential Amino Acids). Proteiini koostuu yhteensä 20 aminohaposta, ja näistä yhdeksän on välttämättömiä aminohappoja, joita elimistö ei voi tuottaa itse.

L-Glutamine, 500 g // -15% koodilla pakkotoisto15

L-glutamiini on yksi suosituimmista lisäravinteista kehonrakentajien keskuudessa, sillä se on yksi lihasten tärkeimmistä aminohapoista ja tärkeä osa lihasten palautumista ja rakentamista. Chained Nutritions Pure Glutamine koostuu 100 %:sti puhtaasta L-glutamiinista.

Edellinen artikkeliPodcast 146 // Jani Pernell
Seuraava artikkeliJapanin reissu | Sukupuolen vaihtaminen | Kehonrakennus ft. Pakkismike | #Original Cast 49