Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moikka kaikki!

Olen 45-vuotias alkujaan Oulusta kotoisin oleva Helsinkiläinen. 

Tie toi pääkaupunkiseudulle pohjoisesta n 6 vuotta sitten, eikä takaisin ole kaipuuta. Olen 9-vuotiaan ihanan tytön äiti sekä hiusalan yrittäjä.  Yhdessä fitness harrastuksen kanssa nämä em. asiat vievät oikeastaan kaiken aikani. Mutta ovat myös asioita mitkä tasapainottavat toisiaan, inspiroivat minua ja mitä rakastan tehdä. Tarvitsen myös työni luonteen takia paljon yksinoloaikaa, jolloin saan palautua myös henkisesti ja ladata akkujani.

Minulla ei ole oikein koskaan ollut muuta harrastusta kuin kuntosali, koska laji sopii fysiikalleni ja introvertti luonteelleni erinomaisesti.  Nuorempana (n20 vuotta sitten) saliharrastus oli minulle kaikki kaikessa ja koin kehittymisen siinä helpoksi. Elämä kuitenkin tapahtui ja raskaat vauvavuodet, yrittäjyys, stressi jne veivät kunnon mennessään. Kun tytär alkoi olla vanhempi ja sain omat unet kohdilleen aloin taas pikkuhiljaa treenailemaan enemmän. Ystäväni kautta löysin valmentajani Sara Karhusen jonka jälkeen treenaamiseni on ollut tavoitteellista sekä parantanut entisestään balanssia elämässäni.

Kisaan bikini-kategoriassa, jossa kisasin ensimmäiset npc-kisani 22.7 Minna Pajulahti Cupissa. Sijoitukseni oman pituusluokkani ensimmäinen yleisessä sarjassa. Sijoitukseeni olen ikäni puolesta todella tyytyväinen. Tulen silti jatkossa kisaamaan myös masters-luokissa.

Seuraavat kisat ovat tosiaan SKL:n kisat jonka jälkeen kisaan Pro Qualifier kisassa Ruotsissa 24.9.

Mitä tavoitteita minulla sitten on; tietysti haluaisin pärjätä mahdollisimman hyvin lajissani ja olla tyytyväinen omaan kehityskaareeni. 

Mutta tärkeintä minulle on kuitenkin matka sinne <3

IG

@kati_mailis 

Team @badassathletes_

Whey-100 Mix&Match 2×1 kg -10% // 15% lisäale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Whey-100® on markkinoiden parhaita proteiinilisiä – erittäin hyvä maku ja liukenevuus sekä korkealaatuiset raaka-aineet takaavat tämän. Tuote koostuu 100% ristivirtauksella mikro- ja ultrasuodatetusta heraproteiini-isolaatista, jossa on erittäin vähän rasvaa ja laktoosia (1%). Whey-100® on vaativan urheilijan valinta.

Heraproteiini on lisäravinteena suosituin proteiinin lähde. Heraproteiini taas jakautuu useampaan eri tyyppiin sen mukaan, kuinka puhdas ja pitkälle suodatettu proteiini on kyseessä. Heraproteiini-isolaatti on äärimmäisen puhdas ja korkeapitoinen heraproteiinin muoto.

Star Nutritionin Whey-100® täyttää vaativimmankin urheilijan odotukset: 100% puhdasta heraproteiini-isolaattia minimoidulla laktoosi- ja rasvapitoisuudella. Whey-100 sisältää luonnollisen runsaasti lihaskasvulle tärkeitä aminohappoja, jotka imeytyvät nopeasti kehon käyttöön.

Whey-100®:n biologinen proteiiniarvo on erittäin korkea ja se sisältää kaikki aminohapot erinomaisessa tasapainossa. Tämä saa aikaan sen, että keho pystyy hyödyntämään proteiinit tehokkaasti.

Star Nutrition

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Samuli Kinnunen
Seuraava artikkeliPodcast 147 // Tero Sinkkilä