Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen A-P Jääskeläinen 32vuotias ja tulen Savon sydämmestä, Kuopiosta. Työkseni rakennan taloja, eli toimin timpurina. Askelia päivän aikana saattaa tulla jopa 30tuhatta, joten tällä kisaprepillä muuten aerobisia ei ole tarvinnu uhrautua tekemään. Vapaa-aikana minut löytää jalkapallokentän laidalta kannustamassa pikku-ukkoa harrastuksissaan tai puolisoni kanssa salilta. Vapaa-aikana harrastan myös elokuvia ja suosin hyvää ruokaa🦾 Treenitaustaa löytyy 8vuoden takaa, joista 4vuotta treenailin omine neuvoineni. Jossain vaiheessa kuvioihin astui Sami Tuovinen, jonka opissa treenailin useamman vuoden ja päätettiin laittaa kisaprokkista tulille. Lajitavoitteet on edetä kisa kerrallaan, ensimmäiset kisat nyt syksyllä, joten katsotaan mitä tuleman pitää. Dieetti aloiteltiin 22.4. ja kunto on edennyt suunnitelmien mukaisesti.

SmartSupps L-GLUTAMINE, 1000 g

Aminohappo L-glutamiini on kehon lihaksistossa yleisimmin esiintyvä vapaa aminohappo. Aminohapot ovat rakennuspalikoita proteiineille, jotka auttavat ylläpitämään ja lisäämään lihasmassaa.

SmartSupps WHEY PROTEIN, 1 kgVanilla

WHEY PROTEINin sisältämä proteiini saadaan herasta (maito). Heraproteiini on nopeasti lihasten käyttöön imeytyvä laadukas proteiininlähde, joka sisältää luonnollisen runsaasti lihaskasvulle tärkeitä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Tämä antaa WHEY PROTEINille korkean biologisen arvon.

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Oskari Puhakka
Seuraava artikkeliPodcast 146 // Jani Pernell