Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Heipparallaa!

Olen Mikkeliläinen Anna Ropponen ja lajini on Wellness Fitness. Lajissa olen kilpaillut aina vuodesta -18, kun laji rantautui Suomeen. Palkintokaappiin on tullut ihan mukavasti täytettä ja muiden sijoitusten ohella myös viisi voittoa. Arvoikisoista merkittävimpänä kotiin tuomisena pidän MM hopeaa.

Tuntui luontevalta ajatukselta jatkaa lajin parissa SKL ja NPC puolella, kun SKL nyt otti Wellnessin mukaan lajivalikoimaan. Mukana ollaan siis heti alusta lähtien, vaikka keväällä ehdinkin jo kilpailla neljässä kilpailussa IFBB:n puolella. Saadaan varmasti hyvät kisat aikaan, kun lavalle päästään mm. tuttujen upeiden tiimisiskojen kanssa. 

Minua on aina kiehtonut ihmisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kehittäminen ja rakastankin treenata kovaa. Kilpaurheilutaustaa on lapsuudesta saakka ja nykyinen laji vaatii sopivasti mielenlujuutta ja haastaa myös henkistä kanttia. 

Hyvinvointi kulkee tänäkin päivänä mukana päivätyössäni sillä, työskentelen nuorten psykiatrisella ja toimin sivutoimisena yrittäjänä tehden valmennuksia.

Omasta valmennuksestani pitää huolta Sara Karhunen ja homma toimii paremmin kuin hyvin. Arkeni on varsin hetkistä, mutta juuri minun näköistäni. Kotona minulla on kolme ihanaa liikkuvaa lasta sekä aviopuoliso Jani, jolla on myös kokemusta kehonrakennuksessa kilpailemisesta. Mieheni on suurin tuki ja turva sekä arkemme pyörittämisessä että kisaamisessani. 

Vapaa-ajallani, kun sitä vielä tosiaan joskus jää, harrastan moottoripyöräilyä sekä rakastan leipoa, laittaa ruokaa ja liikkua luonnossa. Onneksi kotoa löytyy suurperhe niin saan aina inspiraation iskiessä kokeilla jotain uutta myös keittiössä. Koko perheelle harrastaminen oman lajin ja mielenkiinnon kohteen parissa on elämäntapa, jota toteutetaan yhdessä ja pyritään jokainen tukemaan toinen toisiamme. Vaikka urheillaankin, niin se tehdään perheen ehdoilla. 

Nähdään syyskuussa!

EAA Hardcore, 360 g Strawberry // 15% ale koodilla pakkotoisto15

EAA, välttämättömät aminohapot, on ryhmä aminohappoja, joita kroppa ei itse pysty tuottamaan. Tämän vuoksi niiden saanti ravinnosta on ehdottoman tärkeää.

Välttämättömien aminohappojen on osoitettu olevan tärkeimmät aminohapot lihasten palautumiskyvyssä ja lihaskasvun stimuloimisessa.

Chained Nutritionin EAA Hardcore on erittäin korkealaatuinen EAA-valmiste. Jokainen annos antaa täydet 10 g EAA:ta vapaassa muodossa. Tästä seitsemän grammaa on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

BCAA Hardcore, 264 g Strawberry Passion // 15% ale koodilla pakkotoisto15

BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore on tiivistetty aminohappolisä jauhemuodossa, joka sisältää näitä kaikkia kolmea aminohappoa. BCAA Hardcore ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai sokereita. Tuotteen raaka-aineet ovat korkeinta laatua: aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta. BCAA:n lisäksi tuote sisältää L-Glutamiinia vapaassa muodossa!

Ihmisen syömä proteiini pilkotaan yksittäisiin aminohappoihin ennen kuin ne imeytyvät lihasten käyttöön. BCAA Hardcoren aminohapot on valmiiksi eroteltu. Näin ollen lihakset saavat ne käyttöönsä lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Nopean imeytymisen ansiosta proteiinisynteesi stimuloituu tehokkaammin kuin vastaavalla määrällä aminohappoja käsittelemättömästä proteiinista. Myös kasvuhormonin eritys voimistuu.

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Mika Nikkonen
Seuraava artikkeliQ&A – MILLOIN PRO DEBUT? // Niclas Pitkänen