Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Oon Mika, 35 vuotias, kotosi Savonlinnasta,  nyt pari vuotta asunu Joensuussa. Työskentelen tällä hetkellä porarina/panostajana Ilomantsissa Pampalon kultakaivoksella. Sivutoimisena työnä teen onlinevalmennuksia voimamiehille/naisille ja normaaleille treenaajille. Välillä käyn tekemässä yksittäisiä järkkärivuoroja yökerhoissa.

Harrastuksena irtokarkkien syönti ja päiväunet. Välillä käyn ajelemassa prätkällä.

Oma treeniura alko Savonlinnan Jyryn salilta reilu 20 vuotta sitten voimanostolla, josta siirryin voimamieskisailun kautta kehonrakennuksen pariin vuonna 2018. Sekä voimanostosta, että voimamieskisailusta löytyy muistona useita kansainvälisiä arvokisamitalleja.

Ensimmäiset kehonrakennuskisat kävin 2021 sijoittuen SKL SM kisoissa 5. sijalle +90kg sarjassa. 2022 olin samaisissa kisoissa kolmantena. Viime vuonna kävin myös Italiassa pro qualifyereissa toteamassa, että ei koko riitä alkuunkaan, töitä saa vielä tehdä. Fysiikan puolesta tiedän potentiaalia olevan pitkällekkin, katotaan mihin vuodet riittää. 

Kisapreppi on menny tähän asti melko kivuttomasti, nyt hiukan kiristelty ruuvia että ollaan ajoissa kondiksessa. Työskentelen 7 töitä/ 7 vapaata systeemillä. Työviikot tottakai aika paljon raskaampia, sillon reenaan 3 treeniä ja vapaaviikolla 5 treeniä.  

Omat kisasuunnitelmat tälle kaudelle on Hämeenlinnan regionals, joka oli menneenä viikonloppuna. SKL SM kisa, joku pro qualifyer SM kisan jälkeen, sekä 3/24 Bangkokissa käytävä pro qualifyer. Tämän jälkeen pidän pitemmän kisatauon.

Oma kehityskausi talvella meni hyvin, edelleen saatiin heikkouksia tasoteltua, käsiin kokoa ja latseihin tavaraa. Uskoisin saavani lavalle melko tasasen, kireän ja symmetrisen fysiikan, mutta kokoahan tämä 183cm varsi vielä kaipaa ja reilusti, etenkin jos meinaa ulkomailla pärjätä. 

SM kisa tulee olemaan mielenkiintonen. Osa viimevuotisia kisaajia, osa pitäny pari vuotta kisataukoa, sarjan vaihtajia, uusia kisaajia jne.

Innolla odotan kisaa, tänä vuonna uskoisin olevan täysin realistiset tsäänssit voittaa oma sarja, mutta päivän kunto ratkasee ja se selviää 9.9. Tsemppiä kaikille kanssakilpailijoille valmistautumiseen! Ja ostakaahan ihmiset lippuja, urheilu on parasta livenä, tervetuloa katsomaan kisoja! #voimaaon

Protein Pudding 450 g // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Proteiinivanukas on täydellinen välipala tai jälkiruoka missä tahansa tilanteessa. Tämä herkullinen vanukas sopii yhtä hyvin tavalliseen ruokavalioon, bulkkaukseen tai painonpudotukseen. 30 g annos sisältää vain 110 kcal, joista suurin osa tulee proteiinista.

Protein Rice Pudding // 15% lisäale koodilla pakkotoisto15

Tavallinen riisipuuro on herkullista, mutta tavallinen riisipuuro ei ole proteiinipitoista. Star Nutrition on ratkaissut tämän ja kehittänyt Protein Ricepudding, joka ylimääräisen maitoproteiinin ansiosta tarjoaa jopa 20 g proteiinia annosta kohden. Protein Ricepudding Traditional  maistuu perinteiseltä. Se on hyvä sellaisenaan mutta myös helppo maustaa mieltymyksen mukaan. Todella hyvä proteiinipuuro!

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Tiina Kulo
Seuraava artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Anna Ropponen